تصلا – در این مطلب قصد داریم مشخصات و کیفیت تلویزیون سام الکترونیک بررسی کنیم و هر آنچه را که باید در مورد انتخاب و خرید تلویزیون سام ایرانی بدانید، بیان کنیم. در ضمن به مقایسه کلی مشخصات و کیفیت تلویزیون سام الکترونیک با تلویزیونهای برندهای رقیب یعنی تلویزیونهای اسنوا و جی پلاس نیز میپردازیم. همچنین بهترین تلویزیونهای سام الکترونیک را در ردههای قیمتی مختلف بیان میکنیم.
داستان ورود سام الکترونیک از آنجا آغاز شد که سال گذشته برندهای کرهای الجی و سامسونگ به دلیل تحریمهای آمریکا به روابط خود با ایران پایان دادند. به همین دلیل دو شرکت سام سرویس و گلدیران برندهای سام الکترونیک و جی پلاس را که مدتی بود تأسیس شده بودند، بهصورت رسمی جایگزین این دو برند کرهای کردند و مسئولان این شرکتها نیز قطع رابطه خود با الجی و سامسونگ را اعلام کردند.
در حقیقت محصولات جی پلاس و سام الکترونیک در همان کارخانههایی تولید میشوند که قبلاً محصولات الجی و سامسونگ در آنها تولید و مونتاژ میشدند. سام الکترونیک و جی پلاس دو برند نوپای ملی محسوب میشوند و محصولات آنها توانستهاند رضایت مردم را به میزان قابلتوجهی جلب کنند.
تلویزیون سام الکترونیک ساخت کجاست؟
همانطور که گفتیم تلویزیونهای سام الکترونیک جایگزین جدید تلویزیونهای سامسونگ هستند و تحت حمایت سام الکترونیک در ایران در مدلهای مختلف در اندازههای مختلف از ۳۲ اینچ تا ۶۵ اینچ تولید و عرضه میشنود.
بیشتر قطعات این تلویزیونها داخلی هستند و برخی از قطعات دیگر، قطعات با کیفیت چینی، تایوانی و کرهای هستند. به گفته مسئولان این شرکت تمام اپلیکیشنها و نرمافزارهای مورداستفاده در این تلویزیونها نیز توسط متخصصان ایرانی طراحی و ایجاد شدهاند.
مشخصات و کیفیت تلویزیون سام الکترونیک
تلویزیون سام الکترونیک نیز همچون سایر برندهای ایرانی نظیر ایکس ویژن، اسنوا، جی پلاس، دوو، TCL و پانورامیک در کنار تلویزیون های HD و Full HD خود چند مدل تلویزیون ۴K نیز عرضه کرده است؛ اما این تلویزیونها مانند سایر تلویزیونهای ایرانی تنها دارای فناوری HDR هستند و فناوری ارتقادهنده کیفیت تصویر دیگری در آنها دیده نمیشود.
چنانچه این تلویزیونها از فناوریهای ایجادشده برای افزایش کیفیت تصویر مانند فناوریهای مرتبط با افزایش دقت رنگها، افزایش میزان اشباع رنگها، افزایش کنتراست (البته برخورداری این تلویزیونها از استاندارد HDR به میزان زیادی به افزایش کنتراست آنها کمک کرده است) و نمایش روان تصاویر دارای حرکت سریع و نمایش چنین تصاویری بدون تاری و دنبالهدار شدن، برخوردار بودند، بدون تردید کیفیت بسیار بالاتری داشتند؛ البته کیفیت تصویر این تلویزیونها برای افرادی که در مورد کیفیت تصویر چندان سختگیر نیستند، راضیکننده است.
طبق مشخصات ارائهشده از سوی سام سرویس تلویزیونهای ۴K این برند دارای موتور پردازش تصویر UHD Upscaling است که در تلویزیونهای مشابه سامسونگ نیز مورداستفاده قرار گرفته است.
وظیفه این موتور پردازش تصویر، پردازش تصاویر و ارتقای وضوح تصاویر SD و HD و Full HD بهوضوح UHD و ۴K است؛ البته مسلماً عملکرد تلویزیونهای ۴K سام الکترونیک در این زمینه در حد و اندازه تلویزیونهای ردهبالا و حتی میانرده سونی، سامسونگ و الجی نیست (البته کیفیت محتواهایی که وضوح آنها به ۴K ارتقا یافته است، به هیچ وجه با کیفیت محتواهایی که واقعا ۴K هستند، یکسان نیست و تنها وضوح و کیفیت آنها تا جای ممکن افزایش یافته است).
اکثر تلویزیونهای Full HD و ۴K سام الکترونیک از صدای دالبی پشتیبانی میکنند.
طبق گفته سام الکترونیک، بلندگوهای تلویزیونهای سام الکترونیک که از صدای دالبی پشتیبانی میکنند، صدا را از جهات مختلفی پخش میکنند و مخاطب تصور میکند در حال شنیدن صدایی سهبعدی است؛ البته بلندگوهای تلویزیونها توانایی پخش صدا به این صورت را ندارند و برای شنیدن چنین صدایی باید سینماهای خانگی یا ساندبارهای حرفهای با قابلیت پخش صدای دالبی ۵٫۱ یا ۷٫۱ تهیه کنید؛ بنابراین با قاطعیت میتوان گفت چنین ادعایی از سوی سام الکترونیک و سایر برندهای ایرانی و خارجی تولیدکننده تلویزیون، ادعایی کذب و تنها ترفندی تبلیغاتی است!
همچنین سام سرویس مدعی است بلندگوهای برخی از تلویزیونهای سام الکترونیک قابلیت انعکاس صدا را دارند و این قابلیت میتواند لذت و هیجان تماشای فیلم را دوچندان کند.
در ضمن تمام تلویزیونهای سام الکترونیک مجهز به خروجی صدای دیجیتال اپتیکال هستند که با استفاده از آن میتوانید صدای دیجیتالی دالبی را با کیفیت بسیار بالا و بدون هیچگونه نویزی به سینماهای خانگی و ساندبارها منتقل کنید؛ البته این پورت تنها برای انتقال صدای دالبی دیجیتال ۵٫۱ کانال قابلاستفاده است و نمیتوانید صداهای دالبی دیجیتال را که دارای تعداد کانال بیشتری هستند، (مانند صدای ۷٫۱). در ضمن ممکن است در صورت استفاده از این پورت با مشکلاتی همچون تأخیر در انتقال صدا از تلویزیون به سیستم صوتی نیز مواجه شوید.
مجموع توان بلندگوهای بیشتر تلویزیونهای Full HD و ۴K سام الکترونیک ۲۰ وات است که میزان متوسط رو به پایینی محسوب میشود
متأسفانه فناوری خاصی برای ارتقای کیفیت صدا و بهینهسازی آن نیز در تلویزیونهای سام الکترونیک وجود ندارد.
مزایا و معایب کلی مدل های مختلف تلویزیون سام الکترونیک
مزایا:
- هوشمند بودن برخی از مدلها و مجهز بودن آنها به سیستمعامل اندروید (تمام تلویزیونهای اندرویدی سام الکترونیک قابلیت متصل شدن به اینترنت را دارند و میتوان با آنها به وبگردی کرد)
- برخورداری برخی از مدلها از ریموت کنترل هوشمند که امکان استفاده از آنها بهعنوان موس بیسیم نیز وجود دارد.
- پشتیبانی برخی از مدلها از صدای دالبی
- برخورداری تمام مدلها از خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
- قابلیت اتصال برخی از مدلها به اینترنت وایفای
- برخورداری برخی از مدلها از بلوتوث
- برخورداری تمام مدلها از گیرنده دیجیتالی DVB-T2 جهت دریافت شبکههای جدید HD صدا و سیما و پشتیانی از کدک H.265 جهت پخش فیلمهای کم حجم و با کیفیت
- برخورداری برخی از مدلها از قابلیتهای مرتبط با به اشتراکگذاری محتوای در حال پخش در گوشیهای هوشمند و تبلتها در نمایشگر بزرگ تلویزیون مانند Smart view (در ادامه در مورد این قابلیتها توضیح مختصری خواهیم داد)
- برخورداری تمام مدلها از قفل کودک
- برخورداری تمام مدلها از قابلیت ضبط برنامه روی حافظههای خارجی
- برخورداری برخی از مدلها از قابلیت ماشین زمان یا Time Shift
معایب
- تکهستهای بودن پردازنده تلویزیونها: این موضوع ضعف بزرگی برای تلویزیونهای سام الکترونیک محسوب میشود؛ زیرا سرعت پردازندههای این تلویزیونها بسیار پایین است و امکان هنگ کردن تلویزیونها بسیار بالا است. درضمن چنین پردازندههایی توانایی پردازش مناسب تصاویر دارای وضوح بالا و نمایش آنها بهصورت کاملاً روان و بدون کندی سرعت را ندارند.
- عدم برخورداری تلویزیونهای ۴K از سابووفر داخلی و عدم قابلیت تولید صدای باس غنی توسط این تلویزیونها
- عدم برخورداری از پورت HDMI ARC جهت انتقال صدای دالبی دیجیتال از تلویزیون به سینماهای خانگی و ساندبارهای دارای این پورت (وجود این پورت برای انتقال صدای دالبی دیجیتال ۸ کاناله یا همان ۷٫۱ از تلویزیون به سیستمهای صوتی ضروری است)
- عدم برخورداری از فناوریهای ارتقادهنده کیفیت تصویر و صدای بهروز
- کیفیت صدا و تصویر نهچندان راضیکننده برای برخی از افراد
فناوریهای مورداستفاده در مدل های مختلف تلویزیون سام الکترونیک
متأسفانه تلویزیونهای سام الکترونیک دارای فناوریهای متنوع و متعددی نیستند و تنها چند فناوری ساده در این تلویزیونها دیده میشود که شامل موارد زیر میشوند:
- فناوری Smart View: این فناوری برای نمایش محتوای در حال نمایش در گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپهای سامسونگ در نمایشگر تلویزیون. درضمن این فناوری امکان کنترل تلویزیون با استفاده از اپلیکیشن موبایل را نیز امکانپذیر میکند (برای استفاده از این فناوری باید تلویزیون و دستگاهی را که قصد دارید آن را به تلویزیون متصل کنید، به یک مودم وای فای متصل شوند و باید اپلیکیشن Samsung Smart View را نیز روی دستگاههای مذکور نصب کنید).
- فناوری Time Shift: با استفاده از این قابلیت میتوانید زمانی که تلویزیون در حال ضبط برنامه است، بدون اینکه خللی در ضبط برنامه ایجاد شود، زمان آن را به عقب بازگردانید و قسمت موردنظر خود را تماشا کنید.
مقایسه کلی کیفیت تلویزیون سام الکترونیک با برندهای رقیب
قبل از مقایسه تلویزیونهای سام الکترونیک با تلویزیونهای سایر برندهای ایرانی، باید این نکته را خاطرنشان کنیم که تلویزیونهای ایرانی تقریباً در یک سطح قرار دارند و تمام آنها جزو تلویزیونهای میانرده محسوب میشوند. تفاوتهای تلویزیونهای ایرانی به موارد محدودی ختم میشوند. در ادامه تلویزیونهای سام الکترونیک را با تلویزیونهای دوو، جی پلاس و اسنوا بهصورت مختصر و کلی مقایسه میکنیم
تلویزیون دوو بهتر است یا سامسونگ ایرانی
یکی از برتریهای قابلتوجه تلویزیونهای Full HD و ۴K نسبت به تلویزیونهای سام الکترونیک، برخورداری تلویزیونهای دوو از پردازنده چهار هستهای است که باعث عملکرد روانتر سیستمعامل این تلویزیونها و اجرای سریعتر اپلیکیشنها توسط آنها میشود. البته ظاهراً مشکل هنگ کردن در تلویزیونهای دوو نیز دیده میشود.
یکی دیگر از برتریهای تلویزیونهای ۴K دوو نسبت به تلویزیونهای سام الکترونیک دارای این وضوح، برخورداری از پنل IPS با زاویه دید بالا (البته برخی از تلویزیونهای دوو دارای پنل VA هستند که زاویه دید محدودتری دارند؛ اما در مقابل کنتراست بهتری را ارائه میدهد) و نرخ رفرش بالاتر آنها است؛ بنابراین از هر زاویهای به تلویزیونهای دوو نگاه کنیم، میتوانیم تصاویر آنها را بدون هیچگونه افت کیفیتی مشاهده کنیم. برخورداری از نرخ رفرش بالا هم باعث میشود تصاویر دارای حرکت سریع کاملاً نرم و روان نمایش داده شوند و تار نشوند.
البته تلویزیونهای دوو مانند تلویزیونهای سام الکترونیک قادر به ارتقای وضوح محتوای SD و HD به محتوای ۴K نیستند.
علاوه بر تلویزیونهای دوو سایر تلویزیونهای برندهای ایرانی نیز قادر به ارتقای وضوح محتواهای دارای وضوح کمتر از ۴k به محتوا ۴K نیستند و این قابلیت تلویزیونهای سام الکترونیک میتواند برگ برنده طلایی آنها در مقابل تلویزیونهای سایر برندهای ایرانی باشد؛ زیرا مشکل کند بودن پردازندههای این تلویزیونها و ضعیف بودن آنها و بهطورکلی عملکرد مناسب نامناسب سیستمعامل تلویزیونهای سام الکترونیک را میتوان تنها با خرید یک اندروید باکس با پردازندهای قوی و نسخه بهروز اندروید برطرف کرد.
ازنظر کیفیت صدا تلویزیونهای دو برند تفاوتی با یکدیگر ندارند. تلویزیونهای دوو نیز مانند تلویزیونهای سام الکترونیک صدای دالبی پشتیبانی میکنند و این تلویزیونها نیز دارای دو بلندگوی ۱۰ واتی هستند.
درمورد امکانات جانبی و فناوریها مورداستفاده در تلویزیونهای هر دو برند نیز باید گفت در این زمینه برتری کامل با تلویزیونهای دوو است؛ زیرا برخی از مدلهای این برند دارای ویژگیها فناوریهای مفید و کاربردی هستند که از میان آنها میتوان به فناوری محافظ چشم (فیلتر کردن نور آبی)، پنل بسیار مقاوم در برابر ضربه با درجه کیفی A پلاس، فناوریهای DLNA، اسکرین میررینگ (Screen Mirroring) و MHL جهت نمایش محتوای در حال نمایش تمام گوشیهای هوشمند و تبلتها روی تلویزیون (تلویزیونهای سام الکترونیک تنها قادر به شناسایی گوشیها، تبلتها و لپتاپهای سامسونگ هستند)، حافظه داخلی (۸ گیگابایت) و قابلیت خاموش شدن خودکار اشاره کرد.
در کل توصیه میکنیم اگر میخواهید از تلویزیون تنها برای تماشای محتوای ۴K استفاده کنید، تلویزیونهای دوو را برای خرید انتخاب کنید؛ اما چنانچه بیشتر محتوای Full HD و HD را نگاه میکنید، تلویزیونهای سام الکترونیک به دلیل برخورداری از قابلیت ارتقای وضوح، گزینههای بهتری برای شما هستند.
تلویزیونهای سامسونگ بهتر است یا اسنوا
تلویزیونهای اسنوا نیز برخلاف تلویزیونهای سام الکترونیک از پردازنده چهار هستهای برخوردار هستند؛ اما ازنظر سیستمعامل، کیفیت صدا و تصویر و برخورداری از ویژگیهای و فناوریهای مختلف، هیچ برتری خاصی نسبت به تلویزیونهای سام الکترونیک ندارند.
تلویزیونهای اسنوا نیز همچون سایر تلویزیون های ایرانی از قابلیت ارتقای وضوح تصویر برخوردار نیستند و تنها برتری آنها نسبت به تلویزیونهای سام الکترونیک، برخورداری از دو بلندگوی ۱۵ واتی بهجای دو بلندگوی ۱۰ واتی است؛ البته درکل بلندگوهای این تلویزیون ازنظر توانایی تولید حجم بیشتری از صدا، تفاوت زیادی با بلندگوهای تلویزیونهای سام الکترونیک ندارند؛ در کل باید بگوییم تلویزیونهای سام الکترونیک گزینههای بهتری نسبت به تلویزیونهای اسنوا هستند.
تلویزیونهای سام الکترونیک بهتر است یا تلویزیونهای جی پلاس
در حقیقت مقایسه بین تلویزیونهای سام الکترونیک و جی پلاس مقایسه بین تلویزیونهای سامسونگ و الجی ایرانی است!
در نبرد میان تلویزیونهای سام الکترونیک و تلویزیونهای جی پلاس، تلویزیونهای جی پلاس برنده میدان رقابت هستند؛ زیرا تلویزیونهای جی پلاس در اندازههای ۶۵، ۷۵ و ۸۲ اینچی نیز تولید شدهاند. از مزایای قابلتوجه تلویزیونهای جی پلاس نسبت به تلویزیونهای سام الکترونیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برخورداری برخی از مدلها از پورت HDMI ARC
- برخورداری برخی از مدلها از قابلیت HDMI CEC: به لطف وجود این فناوری در برخی از تلویزیونهای جی پلاس میتوانید تمام دستگاههایی را که از طریق کابل HDMI به تلویزیون متصل شدهاند و از این فناوری پشتیبانی میکند، با ریموت کنترل تلویزیون، کنترل کنید.
- فناوری کنترل تطبیقی صدا (Adaptive Sound Control): تلویزیونهای جی پلاس به لطف برخورداری از این فناوری میتوانند صدای بلندگوی تلویزیونها را بر اساس محیطی که تلویزیون در آن قرار دارد و همچنین محتوای در حال نمایش (مثلاً زمانی که تلویزیون در حال نمایش خودروهای در حال تعقیب است و صدای غرش موتور آنها هر فردی را هیجانزده میکند، صدای بلندگوهای تلویزیون بیشتر میشود) را بهینهسازی کنند.
در ضمن یکی از تلویزیونهای ۷۵ اینچی جی پلاس با بهرهمندی از فناوری کیولد (QLED) ساخته شده است. در تلویزیونهای کیولد در بین لایه نور پسزمینه تلویزیون و پنل اصلی آن، ذرات کوانتومی بسیار ریزی وجود دارند که زمانی که نور از آنها وارد میکند، بسته به اندازه خود طیفهای مختلف از نور قرمز، سبز و آبی را تولید میکنند.
از مزایای تلویزیونهای کیولد نسبت به تلویزیونهای LED متداول میتوان به روشنایی بیشتر، قابلیت نمایش رنگ سفید خالص، قابلیت نمایش طیف گستردهتری از رنگها (میلیاردها رنگ) بهصورت کاملا غنی، کنتراست بالاتر و عملکرد بهتر این تلویزیونها در نمایش جزئیات و همچنین وجود نور یکنواخت در تمام بخشهای تصویر به دلیل وجود لامپهای LED نور پسزمینه در تمام بخشهای پنل اشاره کرد.
نکته بسیار جالب این است که تلویزیونهای QLED سامسونگ، جزو تلویزیونهای ردهبالای سامسونگ محسوب میشوند؛ اما جی پلاس که برند جایگزین الجی محسوب میشود، تلویزیون کیولد خود را روانه بازار کرده است!
گارانتی تلویزیونهای سام الکترونیک
گارانتی رسمی تمام تلویزیونهای سام الکترونیک، گارانتی ۲ ساله سام سرویس است. لازم به توضیح است نصب تلویزیونهای دارای گارانتی حتما باید توسط نصابان موردتایید شرکت سام سرویس انجام شود و در صورت نصب دستگاه توسط سایر افراد، گارانتی دستگاه باطل می شود. جهت ثبت درخواست برای نصب تلویزیونهای سام سرویس باید به صفحه ثبت درخواست سام سرویس مراجعه و درخواست اینترنتی خود را ثبت کنید.
آدرس سام سرویس: تهران، خیابان احمد قصیر (بخارست)، نبش خیابان دوازدهم، پلاک ۳۰
شماره تماس سام سرویس: ۸۲۵۵
برای مشاهده نمایندگیهای فروش سام سروس و نمایندگیهای خدمات پس از فروش آن به سایت شرکت سام الکترونیک مراجعه کنید.
آشنایی با مدلهای مختلف تلویزیونهای سام الکترونیک
کیفیت تلویزیون سام ۵۸ اینچ مدل TU6550
مشخصات:
- رزولوشن: (۴K (3840 ×۲۱۶۰
- پورتها: سه HDMI، دو USB، یک کامپوننت، یک لن، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- برخورداری از موتور پردازنده UHD Upscaling
- برخورداری از سیستمعامل اندروید (تمام تلویزیونهای دارای سیستمعامل اندروید میتوانند به اینترنت متصل شوند و قابلیت وبگردی با آنها نیز وجود دارد).
- دارای وای فای
- دارای بلوتوث
- برخورداری از کنترل هوشمند
- طراحی زیبا و باریک بودن قاب اطراف نمایشگر
- پشتیبانی از صدای دالبی
- برخورداری از قابلیت انعکاس صدا توسط بلندگوها
معایب
- عدم برخورداری از خروجی هدفون
قیمت تلویزیون سامسونگ الکترونیک مدل TU6550 سایز ۵۸ اینچ ۱۵ میلیون و ۸۵ هزار تومان است.
مشخصات تلویزیون سام الکترونیک مدل UA55TU6500TH سایز ۵۸ اینچ
این تلویزیون سام الکترونیک تفاوت خاصی با مدل UA55TU65550 ندارد
قیمت تلویزیون سام مدل UA55TU6500TH سایز ۵۸ اینچ ۱۴ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان است. قیمت مدل ۵۵ اینچ این تلویزیون ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و قیمت مدل ۵۰ اینچ این تلویزیون ۹ میلیون و ۳۶۸ هزار تومان است.
مشخصات تلویزیون سام الکترونیک ۵۰ اینچ مدل T6050
- رزولوشن: (Full HD (1920 x1080
- پورتها: دو HDMI، دو USB، یک لن، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- برخورداری از اندروید
- برخورداری از بلوتوث
- پشتیبانی از صدای دالبی
- امکان استفاده از تلویزیون بهعنوان مانیتور کامپیوتر
- قابلیت ضبط محتوای در حال نمایش و تلویزیون روی حافظه خارجی
معایب:
- عدم برخورداری از کنترل هوشمند
قیمت تلویزیون سام ایرانی مدل ۵۰T6050 سایز ۵۰ اینچ ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
کیفیت تلویزیون سام ۵۰ اینچ مدل ۵۰T6000
مشخصات:
- رزولوشن: Full HD
- پورتها: دو HDMI، دو USB، یک لن، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- برخورداری از سیستمعامل
- پشتیبانی از کارت حافظه
- برخورداری از بلوتوث
- پشتیبانی از صدای دالبی
- امکان استفاده از تلویزیون بهعنوان مانیتور
قیمت تلویزیون سام الکترونیک مدل ۵۰T6000 سایز ۵۰ اینچ ۸ میلیون و ۷۳۰ هزار تومان است.
مشخصات تلویزیون سام ایرانی مدل ۴۳T5500 سایز ۴۳ اینچ
مشخصات:
- رزولوشن: Full HD
- پورتها: دو HDMI، دو USB، یک لن، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- برخورداری از سیستمعامل
- برخورداری از بلوتوث
- پشتیبانی از صدای دالبی
- امکان استفاده از تلویزیون بهعنوان مانیتور
معایب:
- عدم برخورداری از کنترل هوشمند
قیمت تلویزیون سام الکترونیک مدل ۴۳T5500 سایز ۴۳ اینچ ۶ میلیون و ۷۳۸ هزار تومان است. قیمت مدل ۵۰ اینچ این تلویزیون، ۸ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان است.
کیفیت تلویزیون سام الکترونیک مدل ۵۰۵۰
مشخصات این مدل درست مانند تلویزیونهای مدل T6050 است.
قیمت تلویزیون سام ۵۰ اینچ مدل ۵۰T5050 حدودا ۷ میلیون و ۴۰۴ هزار تومان است.
مشخصات تلویزیون سام الکترونیک مدل ۴۳T5550 سایز ۴۳ اینچ
رزولوشن: Full HD
پورتها: سه HDMI، دو USB، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- دارای سیستمعامل اندروید
- کممصرف (دارای گرید انرژی A)
- دارای پنل Super MVA (این پنلها کنتراست خوبی را ارائه میدهند و در کاهش میزان تصویر تاری تصاویر دارای حرکت سریع عملکرد قابلقبولی دارند)
- برخورداری از بلوتوث
معایب
- عدم برخورداری از خروجی هدفون
قیمت تلویزیون سام الکترونیک ۴۳ اینچ مدل ۴۳T5550 حدودا از ۶٫۳۴۵٫۰۰۰ تومان تا ۷٫۱۷۰٫۰۰۰ تومان است.
کیفیت تلویزیون سام ایرانی ۴۳ اینچ مدل UA43T 5100TH
مشخصات:
- رزولوشن: Full HD
- پورتها: سه HDMI، دو USB، خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- پشتیبانی از فناوری صوتی Clear Voice با قابلیت پخش دیالوگها و روایتها با صدای واضح و هدایت صدا به سمت جلو برای بهتر شنیده شدن صدا
معایب:
- عدم برخورداری از بلوتوث
- عدم برخورداری از سیستمعامل
قیمت تلویزیون سام الکترونیک مدل UA43T5100 TH سایز ۴۳ اینچ ۶ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان است.
کیفیت تلویزیون سام الکترونیک ۳۲ اینچ مدل ۳۲T4100
مشخصات:
- رزولوشن: (HD (1368×768
- پورتها: دو HDMI، یک USB و یک خروجی صدای دیجیتال اپتیکال
مزایا:
- دارای قابلیت ضبط برنامه روی حافظه خارجی
معایب:
- هوشمند نبودن
- عدم برخورداری از بلوتوث
قیمت تلویزیون سام الکترونیک مدل ۳۲T4100 سایز ۳۲ اینچ سه میلیون و ۳۵۰ هزار تومان است.
مشخصات تلویزیون سام الکترونیک مدل ۳۲T4000 سایز ۳۲ اینچ
تمام مشخصات تلویزیون سام الکترونیک مدل ۳۲T4000 با مدل ۳۲T4100 یکی است و تنها تفاوت این مدل با مدل مذکور برخورداری از دو پورت USB و یک پورت AV است.
قیمت تلویزیون سام الکترونیک مدل ۳۲T4100 سایز ۳۲ اینچ ۳ میلیون و ۳۵۳ هزار تومان است. مدل ۳۹ اینچ این تلویزیون نیز با قیمت ۵ میلیون و ۵۵۵ هزار تومان به بازار عرضه شده است.
کلیه قیمتهای ذکرشده در این مقاله مربوط به تاریخ ۵ و ۶ دی ۱۳۹۹ هستند.
بهترین تلویزیون سام ۵۰ اینچ
در حال حاضر تلویزیونهای ۵۰ اینچ ، جزو پرطرفدارترین تلویزیونها از نظر اندازه هستند و تلویزیونهای سام الکترونیک مدلهای ۵۰TU6500 و ۵۰TU6050 بهترین تلویزیونهای ۵۰ اینچ سامسونگ الکترونیک هستند.
بهترین مدل های تلویزیون سام الکترونیک در ردههای قیمتی مختلف
- بهترین تلویزیونهای زیر ۵ میلیون تومان: مدلهای ۳۲T4000 و ۳۲T4100
- بهترین تلویزیونها از ۵ تا ۱۰ میلیون تومان: مدلهای ۵۰T6050 و ۵۰T6500
- بهترین تلویزیونهای بالای ۱۰ میلیون تومان: مدلهای ۵۸TU6550 و ۵۸TU6500
باسلام اینجانب ساکن مشهدهستم ومایلم بدانم چگونه می توانم تلویزیون ایرانی راخریداری نمایم باتشکر
سلام آقای فرهبد عزیز
مطلب بسیار مفید بود
ممنون و تشکر فراوان
یه سوالی از خدمتتون داشتم
با توصیفاتی که توی مطلب داشتین چه تلویزیونی رو برای خرید پیشنهاد میدین
من خودن تصمیم دارم ال جی بخرم و دنبال سایز ۶۵ اینچ هستم لطفا راهنمائی کنید کدوم مدل تمام امکانات رو داره