تصویر صنعت لوازم الکترونیک

قیمت های روز لوازم خانگی و درصد نوسان قیمت ها در بازار از فروردین الی مهر »»»»» تلویزیون ال ای دی اسنوا 50 اینچ 4K اسمارت مدل SSD-50SA640U 130000000 0.19% *** تلویزیون اسمارت اولترا اچ دی جی پلاس مدل GTV-50LU722S سایز 50اینچ 139000000 0.07% *** تلویزیون ال ای دی تی سی ال43D3000i سایز 43 اینچ 62990000 0.45% *** تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل50TU6500 سایز 50 اینچ 100000000 0.14% *** تلویزیون برند هایسنس مدلN2179PW سایز 49 اینچ 120000000 0.28% *** قیمت انواع یخچال فریزر »»» یخچال فریزر دوقلو مدلFN15DRH15D برند امرسان 90000000 0.29% *** یخچال و فریزر دو قلو دیپوینت مدل D4 207500000 0.19% *** یخچال و فریزر دوقلو پارس مدل PRH17631EW/W-FRZNF170 147000000 0.38% *** یخچال فریزر ساید بای ساید جی پلاس مدل GSS-K723 173500000 0.09% *** یخچال فریزر ساید بای ساید اسنوا مدل S8-2261 360000000 0.39% *** تغییرات قیمتی انواع جاروبرقی»»»» جاروبرقی مدلSVC-A2200GS برند اسنوا 32000000 0.64% *** جاروبرقی مدلVC-2000W مدل پارس خزر 27350000 0.61% *** جارو برقی مدلBSGL3MULT3 برند بوش 46000000 0.6% *** تغییرات قیمتی انواع ماشین لباسشویی»»»»» ماشین لباسشویی درب از جلو مدلTFU-94407 برند پاکشوما 7کیلوگرم 145000000 0.36% *** ماشین لباسشویی مدلTG72-BW برند ایکس ویژن 7 کیلوگرم 94000000 0.22% *** ماشین لباسشویی مدلSWM-84606 برند اسنو 8 کیلوگرم 160000000 0.13% *** ماشین لباسشویی آبسال مدل REN5207 65500000 0.21% ***

تجهیزاتی که برای مقابله با کرونا به تولید شدند

لوازم کاربردی برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا

اخبار تصلا
ویروس کرونا اگرچه خسارات بسیار زیاد و جبران‌ناپذیری را بر زندگی مردم مختلف دنیا گذاشت اما باعث شد تولیدکنندگان لوازم‌خانگی به فکر تولید محصولات جدید با طراحی‌های جدید و کاربردی برای مقابله با ویروس کرونا و انتقال ویروس کرونا باشند.

تصلا –در طول همه‌گیری ویروس کرونا همه افرادی که به نوعی در برابر وضعیت چالش‌برانگیز تحمیل شده به مردم دنیا احساس مسئولیت می‌کردند از پزشکان گرفته تا صنعتگران و تولیدکنندگان محصولات مختلف از جمله لوازم‌خانگی به این فکر افتادند که محصولاتی را تولید کنند که یا با استفاده از آن‌ها بتوان مانع انتشار ویروس کرونا شد و یا بتوان از آن‌ها برای از بین بردن این ویروس و حتی درمان به بیماران مبتلا به آن کمک گرفت.

تلاش افراد مختلف در هر شغل و موقعیتی باعث شد محصولات متنوع و مختلفی به بازار لوازم‌خانگی و همچنین لوازم پزشکی و بهداشتی عرضه شوند. کاربرد برخی از این محصولات بیشتر برای از بین بردن و مانع انتقال ویروس کرونا است.

برای مثال دستگاه‌های تهویه مطبوع هوا، دستگاه‌های ویروس‌کش و محصولاتی از این دست جزو این کالاها به شمار می‌آیند. اما انتشار ویروس کرونا همچنین باعث شد طراحی برخی از محصولاتی که در بازار عرضه شده بودند به نحوی تغییر کند که کاربر برای استفاده از آن‌ها نیازی به استفاده از دست نداشته باشد.

به عبارت دیگر این محصولات به نحوی طراحی شدند که تماس فیزیکی کاربر با آنها به میزان صفر درصد برسد. در این مطلب جدیدترین محصولاتی را که طی چند ماه اخیر توسط طراحان، صنعتگران و محققان مختلف به بازار عرضه شده‌اند را معرفی خواهیم کرد.

طراحی و تولید دستگاه ونتیلاتور خانگی برای کمک به بیماران

در میان تجهیزات و تولیداتی که بر پایه پیشرفت‌های به دست آمده در تکنولوژی به خصوص لوازم خانگی طراحی و به بازار عرضه شدند، دستگاه‌های ونتیلاتور خانگی که از آن‌ها در درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ استفاده شده است، قابل توجه هستند.

دستگاه‌های ونتیلاتور در واقع تجهیزات پزشکی کمک تنفسی هستند که برای کمک به تنفس بیمارانی که ریه ‌های آنها در اثر عفونت ویروس دچار مشکل شده‌است از جمله بیماران مبتلا به ویروس کرونا استفاده می‌شود.

این تجهیزات در بیمارستان‌ها وجود دارند و تا پیش از این امکان استفاده از آن‌ها در خانه‌ها وجود نداشت. با همه‌گیری ویروس کرونا و مراجعه بیماران بدحال به بیمارستان‌ها، نیاز به این نوع تجهیزات تا حد قابل توجهی افزایش یافت و بسیاری از بیمارستان‌های دنیا با کمبود این تجهیزات مواجه شدند.

از این رو.دانشمندان و مهندسان علوم پزشکی در تلاش برای طراحی و ساخت هرچه سریع‌تر این محصولات توانستند نوعی از دستگاه‌های ونتیلاتور خانگی را تنها در عرض سه روز طراحی کرده و به تولید انبوه برسانند.

تصویر دستگاه ونتیلاتور ویروس کرونا

به عقیده بسیاری از کارشناسان و دانشمندان پیشرفت در تولید هرچه سریع‌تر دستگاه‌های ونتیلاتور نه تنها نشانه پیشرفت تکنولوژی در حوزه مهندسی پزشکی است و نباید نسبت به آن بی تفاوت بود بلکه تولید انبوه و سریع این تجهیزات توانست کمک بزرگی به کادر درمان و جلوگیری از مرگ و میر بیش از حد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ کند.

در همان ماه‌های ابتدایی انتشار و همه‌گیری ویروس کرونا کمبود دستگاه‌های ونتیلاتور باعث مرگ تعداد بسیار زیادی از بیماران کرونایی شد.

از جمله پیشرفت‌هایی که در زمینه تولید دستگاه‌های ونتیلاتور برای درمان بیماران کرونایی می‌توان به آن اشاره کرد، موفقیت شرکت CR Clark & Co است که توانست دستگاه ونتیلاتوری را طراحی کند که نه تنها به بیماران برای تنفس بهتر کمک می‌کند بلکه می‌تواند اتاقی را که بیمار در آن بستری شده است از هر نوع ویروسی پاک کند.

به گفته طراح و سازنده این دستگاه‌های ونتیلاتور، امکان ضدعفونی کردن محیط با استفاده از این ونتیلاتور وجود دارد؛ هرچند این دستگاه نمی‌تواند جایگزین دستگاه ونتیلاتور که در بخش ICU بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، بشود اما برای درمان بیمارانی که شدت بیماری آن‌ها متوسط است می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این دستگاه همچنین می‌تواند هوای تمیز و عاری از هر نوع میکروب و ویروسی را به ریه‌های بیمار انتقال دهد. از این محصول هم می‌توان در بیمارستان‌ها و هم در خانه‌های افراد بیمار استفاده کرد. به همین دلیل ابداع و تولید این محصول کمک بسیار زیادی به پرستاران و کادر درمان می‌کند.

طراحی و تولید ماسک ویروس ‌کش با نام Snood برای از جلوگیری از انتشار ویروس کرونا

بعد از انتشار و همه‌گیری ویروس کرونا پزشکان به این نتجیه رسیدند که استفاده از ماسک می‌تواند تا حد قابل توجهی مانع انتشار ویروس کرونا از یک فرد به فرد دیگر شود. از این رو استفاده از ماسک در اماکن عمومی و به خصوص فضاهای بسته در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران اجباری شد.

اما گسترش و اجباری شدن استفاده از ماسک باعث شد شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات بهداشتی و حتی برخی از برندهای تولیدکننده لوازم‌خانگی مثل برند شیائومی به فکر طراحی و تولید ماسک‌های مختلف با قابلیت‌های متنوع باشند.

برند Stood یا استود یکی از برندهایی بود که اقدام به طراحی و تولید ماسک‌های صورت کرد. نکته جالب و قابل توجه در خصوص این ماسک‌ها این است که نه تنها مانع نفوذ و انتشار ویروس کرونا می‌شوند بلکه طبق اعلام طراحان آن‌ها، این ماسک‌ها قادر به از بین بردن ۹۵ درصد از انواع ویروس‌های موجود در هوا از جمله ویروس کرونا می‌شوند.

تصویر ماسک استنود ویروس کرونا

برند طراح و سازنده این ماسک‌ها بعد از دریافت مجوزهای لازم از وزارت بهداشت انگلستان، اقدام به تولید انبوه این ماسک‌های ویروس کش کرد به طوری که میزان تولید آن در هر هفته به یک میلیون ماسک رسید.

آنا رابرتز مدیر تولید شرکت Virustaatic Sheild، صاحب برند Stood اعلام کرده این شرکت از سال ۲۰۱۱ تاکنون در حال کار بر روی پروژه‌ای بوده است که در آن به دنبال ساخت الیاف و پوشش‌های ضد ویروس بوده‌اند.

از آنجایی که این پروژه با موفقیت به مراحل پایانی خود نزدیک شده است، آن‌ها از یافته‌های این پژوهش برای تولید ماسک‌های Snood استفاده کردند و خوشبختانه عملکرد این ماسک‌ها در جلوگیری از ویروس کرونا بسیار عالی بوده است.

طراحی و تولید دستگیره های درب بدون نیاز به تماس فیزیکی دست

وین گریفیتس، یکی از محققان پارک فناوری منای ساینس انگلستان، با استفاده از پرینترهای ۳ بعدی دستگیره دری را تولید کرده است که در صورتی که در درب کار گذاشته شود، باز کردن آن بدون استفاده از دست امکان‌پذیر خواهد بود.

ایده طراحی و تولید این محصول زمانی به ذهن گریفیتس خطور کرد که همسرش در حال بازرسی یکی از بیمارستان‌های انگلیس متوجه شد که دستگیره درب ورودی بیمارسان و اتاق‌ها که هم توسط بیماران لمس می‌شود و هم با دست کادر درمان در تماس است می‌تواند یک عامل مهم در انتقال ویروس کرونا و کمک به چرخه انتقال این ویروس باشد.

تصویر دستگیره درب بدون نیاز به لمس دست ویروس کرونا

آقای گریفیتس برای جلوگیری از لمس دستگیره با دست و باز کردن درب توسط آن بازویی را طراحی کرده است که روی دستگیره درب تعبیه می‌شود.

این بازو بدون نیاز به تماس دست برای باز کردن درب به کار می‌رود. مزیت اصلی طراحی این بازو این است که از آن می‌توان بر روی همه درب‌ها و دستگیره‌های آن استفاده کرد. به عبارت دیگر بازوی طراحی شده روی انواع مختلف دستگیره‌های درب باز می‌شود و قابل استفاده است.

نکته جالب و قابل توجه این است که این بازو را می‌توان با استفاده از پرینترهای سه بعدی ساخت و به همین دلیل طراح این بازو طرح اصلی آن را برای دانلود روی اینترنت قرار داده است و همه مردم می‌توانند این طرح را دانلود کرده و با استفاده از پرینتر سه بعدی آن را تولید کنند و روی دستگیره درب‌های خود نصب کرده و از آن استفاده کنند.

منبع

برای ثبت امتیاز روی ستاره‌ها کلیک کنید

امتیاز میانگین 0 / 5. تعداد آرا: 0

امتیازی تاکنون داده نشده! اولین نفر باشید

سمیه شماعی زاده هستم. کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و زبانشناسی رایانشی، عاشق دنیای فناوری و اطلاعات! از حدود 5 سال پیش کار تولید محتوا رو شروع کردم و در حال حاضر عضو گروه تحریریه تصلا هستم.
نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید

    تصلا | تصویر صنعت لوازم الکترونیک | تأثیر ویروس کرونا بر اپلیکیشن های سلامت
    جولای 1, 2021

    […] انجام شده پول نقد یکی از انواع اشیاء یا ابزارهای مهم در انتشار ویروس کرونا به شمار می‌رود. در واقع از آنجای که پول نقد در بین مردم […]

لینک کپی شد!