تصویر صنعت لوازم الکترونیک

قیمت های روز لوازم خانگی و درصد نوسان قیمت ها در بازار از فروردین الی مهر »»»»» تلویزیون ال ای دی اسنوا 50 اینچ 4K اسمارت مدل SSD-50SA640U 130000000 0.19% *** تلویزیون اسمارت اولترا اچ دی جی پلاس مدل GTV-50LU722S سایز 50اینچ 139000000 0.07% *** تلویزیون ال ای دی تی سی ال43D3000i سایز 43 اینچ 62990000 0.45% *** تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل50TU6500 سایز 50 اینچ 100000000 0.14% *** تلویزیون برند هایسنس مدلN2179PW سایز 49 اینچ 120000000 0.28% *** قیمت انواع یخچال فریزر »»» یخچال فریزر دوقلو مدلFN15DRH15D برند امرسان 90000000 0.29% *** یخچال و فریزر دو قلو دیپوینت مدل D4 207500000 0.19% *** یخچال و فریزر دوقلو پارس مدل PRH17631EW/W-FRZNF170 147000000 0.38% *** یخچال فریزر ساید بای ساید جی پلاس مدل GSS-K723 173500000 0.09% *** یخچال فریزر ساید بای ساید اسنوا مدل S8-2261 360000000 0.39% *** تغییرات قیمتی انواع جاروبرقی»»»» جاروبرقی مدلSVC-A2200GS برند اسنوا 32000000 0.64% *** جاروبرقی مدلVC-2000W مدل پارس خزر 27350000 0.61% *** جارو برقی مدلBSGL3MULT3 برند بوش 46000000 0.6% *** تغییرات قیمتی انواع ماشین لباسشویی»»»»» ماشین لباسشویی درب از جلو مدلTFU-94407 برند پاکشوما 7کیلوگرم 145000000 0.36% *** ماشین لباسشویی مدلTG72-BW برند ایکس ویژن 7 کیلوگرم 94000000 0.22% *** ماشین لباسشویی مدلSWM-84606 برند اسنو 8 کیلوگرم 160000000 0.13% *** ماشین لباسشویی آبسال مدل REN5207 65500000 0.21% ***

آیا اتصال دائمی لپ تاپ و باتری آن به برق باعث آسیب دیدن دستگاه می‌شود؟

چگونه باتری لپ تاپ را از مدار خارج کنیم ؟؟

راهنمای تعمیر و نگهداری
باتری لپ تاپ یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک لپ تاپ است که خراب شدن آن به خصوص برای آن دسته از افرادی که در هر جایی که هستند نیاز به استفاده از لپ تاپ خود دارند، بسیار آزار دهنده است.

تصویر صنعت لوازم الکترونیک – چگونه باتری لپ تاپ را از مدار خارج کنیم و راه غیرفعال کردن باتری سرخود چیست؟ شاید برای شما هم از بسیاری از کاربران لپ تاپ شنیده باشید که باتری دستگاه نباید همیشه به برق متصل باشد و فقط زمانی باید لپ تاپ خود را به برق متصل کنید که شارژ باتری آن تمام شده باشد.

از طرفی در حین شارژ شدن باتری دستگاه نیز نباید از آن استفاده کنید. اما آیا این موارد دارای اصول و پشتوانه علمی هستند و واقعاً همیشه در برق بودن لپ تاپ و استفاده از آن در حین شارژ باتری باعث آسیب دیدن باتری لپ تاپ می‌شود؟

اگر چنین است با وجود اینکه امروزه باتری بسیاری از لپ تاپ‌ها قابلیت جدا شدن از دستگاه را ندارند، چگونه می‌توان در آن‌ها باتری را از مدار خارج کرد. به دلیل اهمیت این موارد در این مطلب قصد داریم تا در خصوص اینکه روش استفاده صحیح از باتری لپ تاپ چیست و چگونه می‌توان باتری لپ تاپ را از مدار خارج کرد صحبت کنیم.

آنچه در این مطلب غیرفعال کردن باتری داخلی در خصوص آن صحبت خواهد شد شامل موارد زیر است:

  • آیا اتصال دائمی باتری لپ تاپ به منبع برق باعث آسیب دیدن دستگاه می‌شود؟
  • روش استفاده صحیح از باتری لپ تاپ چیست؟
  • نحوه از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ چگونه است؟

حتما بخوانید: بهترین لپ تاپ های صنعتی + میان رده + ارزان قیمت

چگونه باتری لپ تاپ را از مدار خارج کنیم ؟

برای غیرفعال کردن باتری داخلی لپ تاپ باید نکات زیادی را در این مورد بدانید. در ادامه به سه نکته مهم و کاربردی که برای استفاده از باتری لپ تاپ باید حتماً در نظر داشته باشید اشاره خواهیم کرد. توجه داشته باشید که در نظر داشتن تمامی این موارد می‌تواند تا حد قابل توجهی به افزایش طول عمر باتری لپ تاپ شما کمک کند. البته اینکه باتری لپ تاپ شما از نوع باتری‌های قدیمی است و یا اینکه از نوع باتری‌های جدید است در نحوه استفده از باتری تأثیر زیادی دارد. اما در این مطلب ما سعی میکنیم تا نکات کلی که برای همه انواع باتری‌های لپ تاپ صادق است را بررسی کنیم.

آیا اتصال دائمی باتری به برق باعث آسیب دیدن آن می‌شود؟

همان طور که همه ما می‌دانیم و قبلاً نیز به آن اشاره شد، باتری لپ تاپ یکی از قطعات مهم آن است که آسیب دیدن آن باعث می‌شود که ما نتوانیم در هر جایی که بخواهیم از لپ تاپ خود به نحو احسن استفاده کنیم.

از طرفی معمولا قیمت باتری‌های لپ تاپ بسیار زیاد است و تعویض آن هزینه بر خواهد بود. برای شما هم این سوال شاید پیش آمده باشد که آیا اتصال دائمی باتری لپ تاپ به منبع برق باعث آسیب دیدن آن می‌شود؟ آیا زمانی که باتری لپ تاپ به صورت کامل شارژ شد باید آن را از منبع برق جدا کرد؟

نکته‌ای که وجود دارد و بعداً نیز به آن اشاره خواهیم کرد این است که ساختار باتری‌هایی که در لپ تاپ‌های امروزی از آن‌ها استفاده می‌شود با ساختار باتری‌هایی که در لپ تاپ‌های قدیمی استفاده می‌شده است کاملاً متفاوت است.

این ساختار متفاوت مسلماً باعث می‌شود تا نحوه استفاده از این دو نوع باتری نیز کاملاً متفاوت باشد. به دلیل ساختاری که باتری‌های لپ تاپ‌های امروزی دارند، عملیات شارژ این باتری‌ها زمانی که به صورت کامل شارژ می‌شوند، متوقف می‌شود و در نتیجه حتی اگر لپ تاپ به صورت دائمی به منبع برق نیز متصل باشد، جریان برقی از آن‌ها عبور نمی‌کند که باعث به وجود آمدن ایرادی مثل شارژ بیش از حد شوند.

اما نکته‌ای که در غیرفعال کردن باتری داخلی باید به آن دقت کنید این است که اگرچه اتصال دائمی باتری لپ تاپ به منبع برق و شارژر باعث آسیب دیدن آن‌ها نمی‌شود، اما ممکن است تا حدودی در طول عمر مفید این باتری‌ها تأثیر گذار باشد.

البته با رعایت نکاتی که در بخش بعدی این مطلب غیرفعال کردن باتری داخلی خواهیم گفت، می‌توانید طول عمر مفید باتری لپ تاپ خود تا حد قابل توجهی افزایش دهید. بر اساس بررسی‌های انجام شده، زمانی که شما باتری‌های لیتیومی را تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌کنید، عمر مفید آن به اندازه ۵۰۰ بار شارژ کاهش می‌یابد.

اما اگر همین باتری‌ها را تا ۸۰ درصد شارژ کنیم، طول عمر مفید باتری به اندازه ۲۰۰۰ بار شارژ افزایش می‌یابد.

بنابراین بر اساس آنچه در این بخش گفته شد، اتصال دائمی باتری لپ تاپ به برق آسیبی به آن وارد نمی‌کند. اما برای حفظ و افزایش طول عمر مفید باتری لپ تاپ حتماً باید به یکسری از نکات مهم اشاره کنیم.

از طرفی کاری که باید انجام دهیم تا به طور کلی عمر مفید لپ تاپ خود را از جمله باتری آن را افزایش دهیم این است که مانع گرم شدن بیش از آن شویم که برای این کار می‌توانید از دستگاه‌های کول پد استفاده کنیم و یا اینکه هر بار فن لپ تاپ خود را چک کنیم و از سالم بودن آن مطمئن شویم. این موضوعی است که کمتر کسی نسبت به آن واقف است و از آن اطلاع دارد.

حتما بخوانید: بهترین لپ تاپ ایسوس ۲۰۲۱ کدام است؟

نحوه صحیح غیرفعال کردن باتری داخلی

باتری لپ تاپ‌های قدیمی معمولا از جنس نیکل و کادمیوم ساخته می‌شدند. به همین دلیل برای آن‌ها از اصطلاحی به نام حافظه استفاده می‌شد. در واقع این‌طور تصور می‌شد که این باتری‌ها قابلیت این را داشتند که بیشترین و کمترین مقدار شارژ را به عنوان ظرفیت خود شناسایی کنند.

در نتیجه متخصصان توصیه می‌کردند برای استفاده از این نوع باتری‌ها حتماً آن‌ها را تا صد در صد شارژ کنید و بعد از شارژ شدن آن را از منبع تغذیه قطع کنید و از همه مهم‌تر اینکه تا زمانی که شارژ باتری به صورت کامل تخلیه نمی‌شد نباید از آن استفاده می‌کردند.

باتری لپ تاپ 3

از آنجایی که در باتری لپ تاپ‌های امروزی از یون لیتیوم استفاده میشود، در نتیجه نیازی به این نیست که برای شارژ مجدد باتری، حتما میزان شارژ آن به صفر درصد برسد و یا برای قطع ارتباط آن با منبع برق، حتما شارژ باتری دستگاه به ۱۰۰ درصد رسیده باشد.

ویژگی مهمی که باتری‌های لیتیومی دارند این است که در آن‌ها مفهومی به عنوان حافظه باتری وجود ندارد و این باتری‌ها از میزان شارژ باقی مانده باتری نهایت استفاده را می‌برند و میزان شارژ باتری هیچ تأثیری روی عملکرد آن ندارد.

در واقع شارژ باتری‌های لیتیومی زمانی که به صورت کامل شارژ می‌شوند، به صورت کامل متوقف می‌شود و جریان برق از آن‌ها عبور نمی‌کند.

اما فارغ از اینکه نوع باتری لپ تاپ شما چیست، یکسری نکات مهم برای استفاده صحیح از باتری‌های لپ تاپ وجود دارد که باید مد نظر خود قرار دهید. زمانی که شما قصد دارید برای طولانی مدت از باتری دستگاه خود استفاده نکنید، در لپ تاپ‌هایی که باتری آن‌ها از دستگاه جدا می‌شود، بهتر است باتری را تا ۴۰ درصد شارژ کنید و سپس باتری را در یک جای خشک و خنک قرار دهید.

مثلاً اگر می‌خواهید برای مدت زمان ۱ ماه از باتری دستگاه خود استفاده نکنید، می‌توانید باتری دستگاه خود را تا ۴۰ درصد شارژ کنید، سپس آن را در جایی که سرمای آن از ۰ تا ۱۰ درجه است مثل بخش فریزر یخچال قرار دهید. البته به منظور جلوگیری از نفوذ آب به باتری، حتماً آن را در داخل یک نایلون پلاستیکی قرار دهید.

نکته بعدی که در استفاده صحیح از باتری لپ تاپ باید به خاطر داشته باشید این است که همیشه اول دوشاخه را به پریز برق متصل کنید و سپس فیش آداپتور برق را به لپ تاپ خود متصل کنید.

چون زمانی که برق به صورت ناگهانی وارد لپ تاپ می‌شود، دارای یکسری نوسانات است و باعث آسیب دیدن لپ تاپ خواهد شد. اما زمانی که شما ابتدا دوشاخه را به منبع تغذیه برق متصل می‌کنید، بعد از چند لحظه بسیار کوتاه، برق توسط آداپتور از حالت AC به DC تبدیل می‌شود و در زمان تبدیل شدن، نوسانات آن گرفته می‌شود.

همچنین اگر باتری لپ تاپ شما خراب شده باشد و بخواهید از باتری جدید برای لپ تاپ خود استفاده کنید، بدون توجه به اینکه نوع باتری چیست، که البته باتری‌های جدید از نوع لیتیومی هستند، صبر کنید تا باتری دستگاه برای مدت زمان ۱۲ ساعت به صورت کامل در حالت شارژ باقی بماند. حتی اگر شارژ باتری دستگاه کامل است نیز اجازه دهید تا برای مدت زمان ۱۲ ساعت باتری کاملاً به منبع برق متصل باشد.

نکته مهم دیگر به خصوص در مورد باتری‌های لیتیومی این است که برخلاف تصور عموم که عقیده دارند، تا زمانی که شارژ باتری دستگاه یا لپ تاپ به صورت کامل خالی نشده است نباید آن را به منبع تغذیه متصل کرد و یا اینکه شارژ باتری دستگاه باید هر چند وقت یک‌بار به صورت کامل تخلیه شود، نیازی به انجام این کار نیست.

در واقع این مورد بیشتر از اینکه باعث افزایش طول عمر باتری و بهبود عملکرد آن شود، باعث می‌شود تا عمر باتری دستگاه کم شود و باعث آسیب دیدن آن می‌شود. همچنین اگر در جایی که قابلیت اتصال لپ تاپ به منبع برق وجود دارد، از لپ تاپ خود استفاده می‌کنید، بهتر است که حتماً باتری لپ تاپ خود را از مدار خارج کنید و منبع برق مستقیم استفاده نمایید.

حتماً تنظیمات ذخیره انرژی را زمانی که از باتری لپ تاپ خود بدون اتصال به منبع برق استفاده می‌کنید،تنظیم کنید. برای مثال اگر میزان روشنایی صفحه نمایش برای شما چندان مهم نیست و می‌توانید از صفحه نمایش لپ تاپ خود حتی زمانی که در نور صفحه آن محدود است نیز استفاده کنید، حتماً نور را در حالت کم قرار دهید.

اگر از ابزارهایی مثل بلوتوث، یا ابزارهای این چنینی روی لپ تاپ خود استفاده نمی‌کنید، حتماً آن‌ها را خاموش کنید. حتی می‌توانید ابزارها و قابلیت‌هایی مثل هجی کلمات یا همان spell Checkin و یا مواردی مثل بررسی مصرف رم و سی پی یو دستگاه را نیز در حالتی که از باتری لپ تاپ خود استفاده می‌کنید، غیر فعال کنید.

اگر بیشتر از یک باتری برای لپ تاپ خود دارید حتما یک بار از باتری اول و بار دیگر از باتری دوم استفاده کنید. به این ترتیب هر دو باتری به کار خواهند بود و در نتیجه برای مدت زمان طولانی بیکار نخواهند ماند.

از همه مهم‌تر اینکه به هیچ عنوان از شارژی به غیر از شارژر لپ تاپ خود برای شارژ کردن باتری استفاده نکنید. ولتاژ شارژرها بسته به نوع و قدرت لپ تاپ متفاوت است و به همین دلیل اگر شارژری به غیر از شارژر لپ تاپ خود استفاده کنید، به دلیل ناهماهنگ بودن ولتاژ باتری لپ تاپ شما دچار آسیب زیادی خواهد شد.

حتماً هر از چند بار یک‌بار لپ تاپ خود را به آداپتور متصل کنید، باتری را از مدار خارج کنید و سپس عملیات دفرگ یا Defrag  کردن هارد دیسک را انجام دهید.

دفرگ کردن هارد دیسک باعث می‌شود تا اطلاعات مرتبط با هم در هارد دیسک کنار هم قرار گیرند و در نتیجه زمان فراخوانی اطلاعات در هارد در کمترین زمان ممکن انجام شود. در این حالت انرژی کمتری در لپ تاپ برای فراخوانی اطلاعات مصرف خواهد شد.

زمانی که قرار نیست از لپ تاپ خود استفاده کنید، ابزارهای جانبی مثل ورودی‌های یو اس بی از جمله موس، فلش و از این دست را از لپ تاپ خود جدا کنید.

یکی از مواردی که به خصوص برای لپ تاپ‌هایی که ظرفیت رم در آن‌ها کمتر از ۱۶ گیگ است می‌توانید انجام دهید این است که به منظور جلوگیری از مصرف بیش از حد انرژی در لپ تاپ، رم دستگاه خود را ارتقا دهید.

این کار باعث می‌شود تا لپ تاپ به جای اینکه از حافظه جانبی برای بسیاری از پردازش‌ها استفاده کند، از رم برای پردازش‌های خود استفاده کند.

نکته آخر اینکه اگر باتری لپ تاپ شما قابلیت جدا شدن از دستگاه را دارد حتماً اتصالات باتری به لپ تاپ را تمیز کنید و از طرفی خریدن باتری‌های کار کرده دست دوم برای لپ تاپ خود جدا خودداری کنید.

نکته دیگری که باید برای مراقبت از باتری لپ تاپ خود در نظر داشته باشید این است که زمانی که شارژ باتری دستگاه به ۴۰ درصد رسید، آن را مجدد شارژ کنید تا بتوانید با استفاده از این روش عمر مفید باتری لپ تاپ خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهید.

حتما بخوانید:  معرفی بهترین لپ تاپ های دانشجویی ۲۰۲۱

غیرفعال کردن باتری داخلی و نحوه از مدار خارج کردن باتری

در قدریم به دلیل نوع باتری که در لپ تاپ‌ها استفاده می‌شود، قابلیت جدا کردن باتری از لپ تاپ در نظر گرفته می‌شد تا کاربر بتواند در صورت نیاز باتری لپ تاپ خود را بدون نیاز به اعمال تنظیمات نرم افزاری از لپ تاپ خود جدا کند.

اما امروزه از آنجایی که ساختار باتری‌های لپ تاپ به نوعی است که در آن‌ها از یون‌های لیتیوم استفاده شده است و اتصال دائمی این باتری‌ها به برق آسیبی به باتری لپ تاپ نمی‌رساند و باعث شارژ شدن آن نمی‌شود، چنین امکانی در نظر گرفته نشده است.

اگر شما از آن دسته کاربران لپ تاپ‌های امروزی هستید که کمتر از باتری لپ تاپ خود استفاده می‌کنید و همیشه در هر جایی که از لپ تاپ خود استفاده می‌کنید، امکان دسترسی به منبع برق دارید، می‌توانید از یک قابلیت نرم‌افزاری در لپ تاپ خود استفاده کنید که به شما این امکان را می‌دهد تا باتری لپ تاپ خود را از مدار خارج کنید.

برخی از کارشناسان بر این باورند که اگرچه اتصال دائمی باتری لپ تاپ به منبع برق آسیبی به باتری نمی‌رساند، اما استفاده هم‌زمان از باتری و برق در لپ تاپ‌ها باعث افزایش دمای لپ تاپ می‌شود و همین امر باعث می‌شود تا عمر قطعات لپ تاپ کاهش یابد و به سی پی یو نیز فشار زیادی وارد شود.

به همین دلیل بهتر است در زمانی که در لپ تاپ‌هایی که قابلیت جدا کردن باتری در آن‌ها وجود ندارد، نمی‌خواهید برای طولانی مدت از باتری لپ تاپ استفاده کنید، آن را از مدار خارج کنید.

در کنار گروه اول، برخی دیگر از کارشناسان نیز وجود دارند که بر این باورند که از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ نه تنها سودی برای باتری لپ تاپ ندارد و باعث افزایش طول عمر مفید آن نمی‌شود بلکه برای دستگاه نیز سود چندانی ندارد.

در واقع آن‌ها بر این باورند که ساختار فعلی لپ تاپ‌های امروزی به نحوی ساخته شده است که در صورت شارژ شدن کامل باتری لپ تاپ و اتصال آن به منبع برق، دستگاه به صورت خودکار از باتری استفاده نمی‌کند، و از منبع برق برای تأمین انرژی خود استفاده می‌کنند.

به هر حال از آنجایی که امکان از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ در بسیاری از لپ تاپ‌های امروزی وجود دارد و بیش از نیمی از کاربران لپ تاپ‌های امروزی به دنبال یاد گرفتن این روش هستند، در این بخش از مطلب پیش رو به آموزش از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ خواهیم پرداخت.

برخی از برندهای تولیدکننده لپ تاپ از جمله برندهای لنوو، اچ پی، و برخی از برندهای دیگر امکان از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ را به کاربر می‌دهند.

برای مثال در غیرفعال کردن باتری داخلی لپ تاپ‌های لنوو قابلیتی با عنوان Energy Manager وجود دارد و در لپ تاپ‌های اچ پی نیز قابلیتی به نام HP Peak Power Manager ارائه شده است که با استفاده از آن‌ها می‌توانید باتری لپ تاپ خود را از مدار خارج کنید. در برخی از برندها نیز از بخش بایوس لپ تاپ می‌توانید، باتری دستگاه را از مدار خارج کنید.

اما اگر لپ تاپی که از آن استفاده می‌کنید، نرم‌افزارهایی که گفته شد را نداشت، چگونه می‌توانید باتری آن را از مدار خارج کنید؟ برای اینکه در این لپ تاپ‌ها باتری را از مدار خارج کنید، باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید

ابتدا لپ تاپ خود را روشن کنید، سپس آن را به با استفاده از آداپتور به منبع برق متصل کنید. در قسمت سرچ عبارت MSC را تایپ کنید و از مویی که باز می‌شود، گزینه device manager را انتخاب کنید، از بخش control panel نیز می‌توانید وارد بخش مدیریت دستگاه یا همان device manager بشوید. زمانی که پنجره مورد نظر باز شد، در بخش batteries روی همه گزینه‌های Microsoft ACPI Complicant Control Methd Battery کلیک راست کنید و سپس آن را Disable کنید.

زمانی که مراحل بالا را به ترتیب انجام دادید، باتری لپ تاپ به صورت کامل از مدار خارج می‌شود. نکته‌ای که وجود دارد این است که در این حالت باتری دستگاه شارژ می‌شود اما برقی از آن وارد لپ تاپ نخواهد شد و در واقع پر و خالی شدن باتری لپ تاپ رخ نمی‌دهد و برق مورد نیاز لپ تاپ به صورت مستقیم از منبع برق تأمین خواهد شد.

اما نکته‌ای که در رابطه با غیرفعال کردن باتری داخلی وجود دارد این است که هر چند نگرانی کاربران در خصوص باتری لپ تاپ، آسیب دیدن آن و امکان بروز اتفاقی مثل شارژ و دشارژ شدن آن زیاد است و همیشه نگرانی در خصوص این موضوع‌ها وجود دارد اما بهترین روش استفاده از لپ تاپ و نگهداری از آن این است که مراقب دستگاه خود باشید اما در عین حال به صورت عادی از آن استفاده کنید.

اگر چه از مدارد خارج کردن باتری لپ تاپ یک روش فنی است اما استفاده مداوم از این روش باعث آسیب دیدن باتری لپ تاپ می‌شود و نه تنها کمکی به افزایش طول عمر مفید باتری نمی‌کند بلکه باعث آسیب دیدن جدی آن نیز می‌شود. باتری‌های مدرن امروزی به قدر کافی خوب هستند و به نحوی طراحی شده‌اند که حتی اگر چندین بار در حالت شارژ ۱۰۰ درصد به منبع برق متصل باشند و هم‌زمان کاربر از لپ تاپ خود استفاده کند نیز آسیب جدی به آن‌ها وارد نمی‌شود.

حتما بخوانید: علت وصل نشدن لپ تاپ به اینترنت و راه‌حل‌های رفع آن

سخن پایانی

در این مطلب غیرفعال کردن باتری داخلی در خصوص سوال رایجی که برای کاربران لپ تاپ‌ها در خصوص استفاده از باتری لپ تاپ و اتصال دائمی آن به منبع برق پیش می‌آید صحبت شد. همچنین به نکاتی در مورد استفاده از صحیح از باتری لپ تاپ که تا حد قابل توجهی باعث افزایش طول عمر مفید باتری‌های لپ تاپ می‌شوند، نیز اشاره شد. در پایاین نیز در خصوص نحوه صحیح از مدار خارج کردن باتری لپ تاپ و تأثیر آن بر روی عملکرد دستگاه صحبت کردیم. امیدواریم موارد و نکاتی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، توانسته باشد پاسخگوی سوالات احتمالی که برای شما به عنوان کاربر لپ تاپ پیش میآید، بوده باشند.

منبع

برای ثبت امتیاز روی ستاره‌ها کلیک کنید

امتیاز میانگین 2.8 / 5. تعداد آرا: 4

امتیازی تاکنون داده نشده! اولین نفر باشید

سمیه شماعی زاده هستم. کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و زبانشناسی رایانشی، عاشق دنیای فناوری و اطلاعات! از حدود 5 سال پیش کار تولید محتوا رو شروع کردم و در حال حاضر عضو گروه تحریریه تصلا هستم.
نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید

    با سلام و احترام
    اکتبر 2, 2022

    لینک نصب HP Peak Power Manager پیدا نمیشود

لینک کپی شد!