تصویر صنعت لوازم الکترونیک

قیمت های روز لوازم خانگی و درصد نوسان قیمت ها در بازار از فروردین الی مهر »»»»» تلویزیون ال ای دی اسنوا 50 اینچ 4K اسمارت مدل SSD-50SA640U 130000000 0.19% *** تلویزیون اسمارت اولترا اچ دی جی پلاس مدل GTV-50LU722S سایز 50اینچ 139000000 0.07% *** تلویزیون ال ای دی تی سی ال43D3000i سایز 43 اینچ 62990000 0.45% *** تلویزیون ال ای دی هوشمند سام الکترونیک مدل50TU6500 سایز 50 اینچ 100000000 0.14% *** تلویزیون برند هایسنس مدلN2179PW سایز 49 اینچ 120000000 0.28% *** قیمت انواع یخچال فریزر »»» یخچال فریزر دوقلو مدلFN15DRH15D برند امرسان 90000000 0.29% *** یخچال و فریزر دو قلو دیپوینت مدل D4 207500000 0.19% *** یخچال و فریزر دوقلو پارس مدل PRH17631EW/W-FRZNF170 147000000 0.38% *** یخچال فریزر ساید بای ساید جی پلاس مدل GSS-K723 173500000 0.09% *** یخچال فریزر ساید بای ساید اسنوا مدل S8-2261 360000000 0.39% *** تغییرات قیمتی انواع جاروبرقی»»»» جاروبرقی مدلSVC-A2200GS برند اسنوا 32000000 0.64% *** جاروبرقی مدلVC-2000W مدل پارس خزر 27350000 0.61% *** جارو برقی مدلBSGL3MULT3 برند بوش 46000000 0.6% *** تغییرات قیمتی انواع ماشین لباسشویی»»»»» ماشین لباسشویی درب از جلو مدلTFU-94407 برند پاکشوما 7کیلوگرم 145000000 0.36% *** ماشین لباسشویی مدلTG72-BW برند ایکس ویژن 7 کیلوگرم 94000000 0.22% *** ماشین لباسشویی مدلSWM-84606 برند اسنو 8 کیلوگرم 160000000 0.13% *** ماشین لباسشویی آبسال مدل REN5207 65500000 0.21% ***

راهنمای خرید تلویزیون‌های شیائومی+ قیمت

تلویزیون شیائومی چه ویژگی‌هایی دارند؟

راهنمای خرید
تلویزیون‌های شیائومی جزو تلویزیون‌های با کیفیت چینی با قیمت محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده‌اند.

تلویزیون شیائومی جزو تلویزیون‌های با کیفیت چینی با قیمت محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده‌اند. در این مطلب سایت اخبار لوازم خانگی تصلا شما را با تلویزیون‌های شیائومی و قیمت آن‌ها آشنا می‌کنیم.

تصلا- شیائومی با اینکه برند نوپایی محسوب می‌شود و تنها درحدود یک دهه از تاسیس آن می‌گذرد، توانسته است در سال‌های اخیر به محبوبیت زیادی دست پیدا کند و  رضایت افراد زیادی را به دست آورد. این برند چینی محبوب و شناخته‌شده سبد محصولات بسیار گسترده و متنوعی دارد  و مردم این برند را بیشتر با گوشی‌های باکیفیتش  می‌شناسند؛ اما در سال‌های  اخیر تلویزیون‌های این برند نیز توانسته است در جلب رضایت مردم کاملاً موفق عمل کند.

در این مطلب قصد داریم شما را با تلویزیون‌های اقتصادی شیائومی، ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف آشنا کنیم و قیمت روز آن‌ها را بیان کنید تا بتوانید برای خرید آن‌ها  تصمیم‌گیری راحت‌تری داشته باشید. در پایان مقاله هم یکی از اولدهای شیائومی را معرفی می‌کنیم.

تلویزیون‌ شیائومی جزو تلویزیون‌های با کیفیت چینی با قیمت محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده‌اند.

تلویزیون‌های شیائومی جزو تلویزیون‌های با کیفیت چینی با قیمت محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر به محبوبیت زیادی دست پیدا کرده‌اند.

تلویزیون‌های ۴K شیائومی دارای کیفیت تصویر عالی و کاملا قابل قبولی هستند و در پردازش تصویر نیز به خوبی عمل می‌کنند. وجود قابلیت‌های هوشمند و قابلیت‌های ارتباطی بی‌سیم در این تلویزیون‌ها نیز باعث شده است این تلویزیون‌ها بتوانند به بسیاری از انتظارات کاربران پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید:بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تلویزیون . بهترین تلویزیون چه ویژگی هایی دارند؟

برخورداری از موتور پردازش تصویر Vivid Picture Engine در تلویزیون شیائومی

این موتور پردازنده، موتور پردازنده تصویر شیائومی است و باعث خلق رنگ‌های استثنایی، تصاویری با عمق بالا و کنتراست عمیق در تلویزیون‌های شیائومی می‌شود. درضمن این موتور پردازنده اختصاصی زاویه دید گسترده، قابلیت خلق میلیاردها رنگ غنی کاملاً طبیعی و واقعی و عملکرد بسیار خوب در نمایش جزئیات تصاویر با وضوح بسیار بالا را برای تلویزیون‌های شیائومی به ارمغان آورده است.

برخورداری از پنل ۱۰ بیتی

تلویزیون‌های هوشمند شیائومی به لطف برخورداری از پنل ۱۰ بیتی  قابلیت نمایش ۱٫۶۸ میلیارد رنگ را دارند  و می‌تواند طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را نمایش دهند. در ضمن تغییر سایه رنگ‌ها در این تلویزیون‌ها نرم‌تر و روان‌تر از تلویزیون‌های قدیمی‌تر است و در صحنه‌هایی که دارای سایه رنگ مشابه هستند ( مثل منظره غروب آفتاب) شاهد رنگ‌های طبیعی‌تری هستیم و هاله‌های رنگ  آزاردهنده در اطراف تصویر دیده نمی‌شود.

فناوری +HDR 10

تلویزیون‌های LED هوشمند شیائومی تلویزیون‌های اقتصادی محسوب می‌شوند و تقریباً تمام تلویزیون‌های ۴K اقتصادی دارای فناوری HDR 10  هستند؛  اما تلویزیون‌های شیائومی دارای + HDR 10 هستند  که باعث شده است عملکرد آن‌ها در زمینه افزایش غنای رنگ‌ها، وضوح جزئیات، کنتراست و روشنایی تصویر به میزان محسوسی بهتر از تلویزیون‌های HDR 10 باشد. فناوری +HDR 10 فریم به فریم تصاویر HDR را پردازش می‌کند و باعث می‌شود این تصاویر به بهترین شکل ممکن نمایش داده شوند.

برخورداری از فناوری Motion Smooth در تلویزیون شیائومی

وجود این فناوری در تلویزیون‌های شیائومی باعث می‌شود  تصاویر دارای حرکت سریع محتوای ورزشی یا تصاویر بازی کاملاً نرم و روان نمایش داده شوند و تار و دنباله‌دار نشوند.درواقع در تلویزیون‌های شیائومی برای نمایش روان تصاویر دارای حرکت سریع از فناوری MEMC استفاده شده است. در این تلویزیون‌ها به دلیل وجود این فناوری، در هنگام نمایش تصاویر  دارای حرکت سریع، چند فریم به فریم‌های تصاویر در حال نمایش افزوده می‌شود تا از افت فریم و تار شدن قسمت‌هایی از تصاویر جلوگیری شود؛ البته اگرچه این فناوری نمایش روان تصاویر دارای حرکت سریع کمک می‌کند؛ اما به دلیل این که  فریم‌های افزوده شده به تصویر، سیاه‌رنگ هستند؛ تصاویر کمی تیره می‌شوند که چندان جالب نیست.

درضمن برخی از تلویزیون‌های شیائومی از فناوری Really Flow (مانند تلویزیون Mi TV 4X) نیز برخوردار هستند. این فناوری نیز تضمین‌کننده نمایش روان تصاویر دارای حرکت سریع است.

بیشتر بخوانید: مشخصات فنی تلویزیون ایکس ویژن سری ۸+مزیت‌ها و معایب

فناوری کاهش نویز

برخی از تلویزیون‌های شیائومی دارای فناوری کاهش نویز هستند که به افزایش وضوح تصاویز و شفاف شدن آن‌ها کمک زیادی می‌کند. لازم نویزها یکی از عوامل اصلی کاهش وضوح تصویر هستند که به شکل دانه‌های ریز روی تصاویر پدیدار می شوند.

صدای دالبی و پشتیبانی از فرمت DTS HD

فرمت DTS یکی از باکیفیت‌ترین فرمت‌های صوتی محسوب می‌شود. ترک‌های صوتی  دارای این فرمت برخلاف اکثر ترک‌های صوتی فشرده نیستند و وضوح بسیار بالایی دارند. معمولاً فیلم‌های Full HD و ۴K واقعی که کیفیت بسیار بالایی دارند با این فرمت صوتی منتشر می‌شوند که به دلیل غیر فشرده بودن، جزئیات صدا را با وضوحی باورنکردنی پخش می‌کند. DTS از صدای ۸ کاناله نیز پشتیبانی می‌کند و دارای بیت‌ریت بالایی است (معمولاً در حدود ۱٫۵ تا  ۴ مگابایت در ثانیه).

پشتیبانی از این فرمت صوتی مزیت خوبی برای تلویزیون‌های هوشمند شیائومی محسوب می‌شود؛ زیرا از یک سو حتی تلویزیون‌های رده‌بالای برندهای مطرح مانند ال‌جی نیز از این فرمت پشتیبانی نمی‌کنند و از سوی دیگر  به دلیل اینکه بیشتر فیلم‌های ۴K و Full HD دارای این فرمت صوتی هستند.

درصورتی‌که تلویزیون از این فرمت پشتیبانی نکند، مجبورید فرمت را با نرم‌افزارهای تبدیل فرمت به فرمت‌های قابل پخش توسط تلویزیون تبدیل کنید؛ این کار از یک سو کار  زمان‌بری است و سیستم را کاملاً درگیر می‌کند (مخصوصاً اگر سیستم شما قدیمی ‌باشد و پردازنده قدرتمندی  نداشته باشد) و از سوی دیگر کیفیت صدای فیلم به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا می‌کند (کیفیت سایر فرمت‌های صوتی اصلاً با فرمت DTS قابل‌مقایسه نیست.)

بیشتر بخوانید: بررسی و مقایسه تلویزیون‌های سام الکترونیک و جی پلاس/ کدام را بخریم؟

اسپیکرهای ۲۰ واتی

بیشتر تلویزیون‌های شیائومی دارای ۲ اسپیکر ۱۰ واتی  با قابلیت تولید صدای فراگیر هستند. اسپیکرهای این تلویزیون‌ها با برخورداری از دو تیونر و دو ساب‌ووفر در تولید صدای باس قابل‌قبول نیز عملکرد نسبتاً خوبی دارند. در ضمن می‌توانید با تهیه ساندبارهای شیائومی کیفیت صدای  این تلویزیون‌ها را تا میزان زیادی افزایش می‌دهند (در ادامه در مورد این موضوع توضیح خواهیم داد.)

سیستم‌عامل اندروید در تلویزیون شیائومی

تلویزیون‌های هوشمند شیائومی با سیستم‌عامل اندروید عرضه می‌شوند و  دارای اندروید ۹ هستند. شیائومی دسترسی راحت به گوگل پلی استور را  نیز برای کاربران خود فراهم کرده است و شما می‌توانید از طریق این اپ استور به تنوع گسترده از اپلیکیشن‌های سازگار با اندروید تی‌وی دسترسی پیدا کنید.

تلویزیون‌های هوشمند شیائومی امکان دسترسی به سرویس‌های متنوع استریم ویدیو مانند آمازون پرایم، نتفلیکس، هانگاما و تعدادی از سرویس‌های مشابه را نیز فراهم می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های رابط کاربری هوشمند تلویزیون‌های شیائومی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اسکرول افقی جهت دسترسی راحت‌تر به بخش‌های مختلف
  • دسترسی راحت به صفحات وب ورزشی Hotstar
  • دسترسی راحت به اپلیکیشن‌های سرویس‌های استریم ویدیو تنها با یک کلیک

بیشتر بخوانید: بهترین سیستم عامل‌های تلویزیون‌های هوشمند کدامند؟

رابط کاربری Patchwall

رابط کاربری Patchwall+تلویزیون شیائومی

این رابط کاربری برای بهبود تجربه کار با تلویزیون‌های شیائومی ایجاد شده است. این رابط کاربری می‌تواند با بهره‌مندی از فناوری یادگیری عمیق و بررسی محتواهایی که کاربر معمولا تماشا کند، تشخیص دهد کاربر بیشتر به چه محتواهایی علاقه مند است و این محتواها را به او پیشنهاد کند.

کروم کست داخلی

شما می‌توانید با استفاده از این قابلیت تصاویر، فیلم‌ها، موسیقی‌ها و محتوای اپلیکیشن‌های دستگاه‌های اندرویدی یا iOS سازگار با این فناوری را  در نمایشگر بزرگ تلویزیون نمایش دهید؛ البته برای نمایش محتوای اپلیکیشن‌ها روی تلویزیون با استفاده از این فناوری، اپلیکیشن ها نیز با این فناوری سازگار باشد.

بیشتر بخوانید: مزایا و معایب خرید تلویزیون ۸k

میراکست (Miracast)

تلویزیون‌های شیائومی از فناوری میراکست (Miracast) نیز پشتیبانی می‌کند که همانند کروم کست  داخلی عمل می‌کند و با استفاده از آن می‌توانید هر آنچه را که روی نمایشگر گوشی یا تبلت در حال نمایش است (تصاویر، ویدیوها،  محتوای در حال نمایش از اپلیکیشن‌ها و…) به‌سادگی روی نمایشگر تلویزیون نمایش دهید و ببینید.

قابلیت Data Saver

با استفاده از این قابلیت نیز می‌توانید فیلم‌های گوشی خود را روی نمایشگر بزرگ تلویزیون نمایش دهید.  در ضمن با بهره‌مندی از این ویژگی می‌توانید بدون نگرانی از افزایش مصرف دیتای اینترنت چند ویدیو را به‌صورت هم‌زمان  با یکدیگر تماشا کنید.

گوگل اسیستنت

تلویزیون‌های هوشمند شیائومی نیز مانند بسیاری از تلویزیون‌های هوشمند اندرویدی دیگر مجهز به گوگل اسیستنت هستند که با کمک آن می‌توانید کارهایی مثل پخش محتوا و جستجوی محتوا را به‌راحتی تنها با فرمان‌های صوتی انجام دهید. گوگل اسیستنت  به سؤال‌هایتان نیز پاسخ می‌دهد و می‌توانید سایر وسایل هوشمند متصل به تلویزیون‌های شیائومی را نیز با فرمان‌های صوتی به‌راحتی کنترل کنید.

 پردازنده قوی

تلویزیون‌های هوشمند شیائومی دارای پردازنده قوی چهار هسته‌ای و ۶۴ بیتی A53 هستند که قدرت پردازشی مناسبی دارد و برای تلویزیون‌های هوشمند گزینه مناسبی محسوب می‌شود. در ضمن تلویزیون‌های هوشمند شیائومی مجهز به رم ۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۸ گیگابایتی نیز هستند (برخی از  مدل‌ها دارای حافظه ۱۶ گیگابایتی هستند) و می‌توان از حافظه تلویزیون‌ها برای نصب اپلیکیشن‌های لازم و ضروری استفاده کرد. پردازنده گرافیکی این تلویزیون هم پردازنده Mali 450 است که از قدرت پردازشی مناسب و کافی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: قصد خرید تلویزیون HDR دارید، این مطلب را بخوانید  

 پورت ARC

تلویزیون های هوشمند شیائومی نیز مانند بسیاری از تلویزیون‌های امروزی دارای پورت HDMI ARC است که با استفاده از آن می‌توانید تنها با یک کابل HDMI صدا را از تلویزیون به سیستم‌های صوتی دارای این پورت و تصویر را از سیستم‌های صوتی دارای دیسک پلیر انتقال دهید و دیگر نیازی به استفاده از کابل جداگانه انتقال صدا نیست.

ریموت کنترل هوشمند

ریموت کنترل هوشمند تلویزیون های شیائومی

ریموت کنترل هوشمند یکی از وسایل جانبی جذابی است  ه همراه با تلویزیون‌های هوشمند عرضه می‌شود و مصرف‌کنندگان تلویزیون‌های هوشمند شیائومی نیز می‌توانند از این ریموت کنترل‌ها لذت ببرند. ریموت کنترل Mi Remote  تلویزیون‌های هوشمند شیائومی با طراحی ارگونومی مناسب دارای دکمه گوگل اسیستنت برای کنترل صوتی تلویزیون و همچنین دکمه‌های نتفلیکس و آمازون پرایم جهت دسترسی راحت‌تر به این سرویس‌های استریم ویدیوی  محبوب هستند.

بیشتر بخوانید: بررسی و راهنمای خرید تلویزیون سونی  

سیستم نور پس‌زمینه Direct LED

برخورداری  از سیستم نور پس‌زمینه Direct LED باعث می‌شود نور  پس‌زمینه به‌صورت دقیق‌تری در تمام نقاط پنل توزیع شود و تلویزیون کنتراست بهتری پیدا کند. در این سیستم نور پس‌زمینه، دیودهای LED تأمین‌کننده نور پس‌زمینه  برخلاف سیستم نور پس‌زمینه Edge LED در تمام نقاط پنل تعبیه شده‌اند که باعث افزایش دقت نوردهی تلویزیون می‌شود. در تلویزیون‌های Edge LED دیودهای LED تنها در لبه‌های تلویزیون تعبیه شده‌اند و در این تلویزیون‌ها در هنگام نمایش تصاویری با پس‌زمینه تیره شاهد هاله‌ای از نور در اطراف تصویر هستیم که چندان خوشایند نیست  و باعث کاهش کنتراست تصویر می‌شود.

 پنل IPS

تلویزیون‌های شیائومی به لطف برخورداری از پنل‌های IPS زاویه دید بسیار گسترده‌ای دارند و چنانچه از زوایای کناری به تلویزیون نگاه کنید،  باز هم تصاویری با کیفیت بالا می‌بینید و شاهد تغییر رنگ‌های تصویر نیستید؛  در ضمن پنل‌های IPS رنگ‌های سبز و قرمز را با غنای بالایی نمایش می‌دهند؛ البته تلویزیون‌های دارای پنل IPS در ایجاد کنتراست مناسب و نمایش رنگ مشکی به‌صورت عمیق و غنی عملکرد چندان خوبی ندارند.

البته برخی از تلویزیون‌های شیائومی دارای پنل VA هستند. این تلویزیون‌ها برخلاف تلویزیون‌های IPS زاویه دید گسترده و ۱۷۸ درجه ندارند و اگر از زوایای کناری به آن‌‌ها نگاه کنیم، کیفیت تصویر به میزان محسوسی کاهش پیدا می‌کند و رنگ‌ها نیز تغییر می‌کند؛ مثلاً رنگ مشکی  مایل به خاکستری نمایش داده می‌شود؛ البته در مقابل پنل‌های VA در ایجاد کنتراست بهتر رنگ مشکی به‌صورت عمیق‌تر،  عملکرد بهتری  نسبت به تلویزیون‌های IPS دارند.

بیشتر بخوانید: تلویزیون‌های هایسنس ارزش خرید دارند؟ /معرفی و بررسی

 قاب فلزی

اکثر تلویزیون‌های اقتصادی و میان‌رده دارای قاب پلاستیکی سخت هستند و برخورداری یک تلویزیون اقتصادی از قاب فلزی، ویژگی شاخصی برای آن محسوب می‌شود. در ضمن در اطراف نمایشگر تلویزیون‌های شیائومی نیز مانند تلویزیون‌های مدرن امروزی تقریباً هیچ قابی وجود ندارد که باعث می‌شود کاملاً غرق در فضای محتوای در حال نمایش شوید.

وای‌فای ۵ گیگاهرتزی

برخی از تلویزیون‌های شیائومی از وای‌فای  ۵ گیگاهرتزی برخوردار هستند که هم باعث می‌شود سرعت  اینترنت آن‌ها بیشتر شود و هم برد وای‌فای آن‌ها افزایش یابد؛ بنابراین چنانچه مودم شما هم ۵ گیگاهرتز ‌باشد. در هنگام استفاده از اینترنت وای فای  کمتر شاهد قطع وصل شدن اینترنت و افت سرعت آن هستید و اینترنت پایدارتر خواهد بود.

بلوتوث ۴٫۲

برخورداری تلویزیون‌های شیائومی از بلوتوث ۴٫۲ باعث شده است در هنگام انتقال صدا از سایر دستگاه‌ها به این تلویزیون‌ها از طریق بلوتوث، صدا با بالاترین کیفیت منتقل و توسط تلویزیون پخش شود.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تلویزیون ۴K

معایب تلویزیون‌های شیائومی

مهمترین ویژگی های تلویزیون های شیائومی

همانطور که گفتیم تلویزیون‌های LED شیائومی  جزو تلویزیون‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت محسوب می‌شوند و نباید از آن‌ها انتظار  عملکرد بسیار خوب و برخورداری از امکانات تلویزیون‌های رده‌بالا را داشته باشیم. معایب تلویزیون‌های شیائومی به‌عنوان تلویزیون‌های اقتصادی به شرح زیر است:

عدم پشتیبانی از فرمت H.265

فرمت HEVC H.265  یکی از جدیدترین فرمت‌های تصویری محسوب می‌شود که به‌منظور فشرده‌سازی  و کاهش حجم فایل‌های ویدیویی به میزان بیشتر ایجاد شده است. حجم فایل‌های دارای این فرمت نسبت به فایل‌های H.264 (نسل قبلی H.265) با کیفیت و بیت‌ریت یکسان، به میزان قابل‌توجهی کمتر است و کاهش حجم  این فایل‌ها اصلاً باعث کاهش کیفیت آن‌ها نشده است.

امروزه تعداد زیادی از محتوای ۴K با فرمت H.265 منتشر می‌شوند  و عدم پشتیبانی تلویزیون‌های هوشمند از این فرمت نقص بزرگی برای آن‌ها محسوب می‌شود (امروزه تقریباً تمام تلویزیون‌های اقتصادی  از این فرمت پشتیبانی می‌کنند). در ضمن به دلیل عدم پشتیبانی تلویزیون‌های شیائومی از فرمت H.265،  گیرنده دیجیتالی داخلی آن‌ها  قادر به دریافت شبکه‌های جدید HD صداوسیما نیستند و برای تماشای این شبکه‌ها با تلویزیون‌های شیائومی باید گیرنده دیجیتال مجزای HEVC H.265 بخرید.

بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم تلویزیون ۴k است یا نه ؟

عدم برخورداری برخی از تلویزیون‌ها از پورت اپتیکال

اگرچه تلویزیون‌های هوشمند  شیائومی دارای پورت HDMI ARC هستند؛ اما به دلیل اینکه پورت HDMI ARC تنها در برخی از  ساندبارها و سینماهای خانواده رده‌بالا وجود دارد و بسیاری از سینماهای خانواده میان‌رده تنها دارای پورت اپتیکال هستند،  برای انتقال صدای  تلویزیون به  این سیستم‌های صوتی با مشکل مواجه می‌شوید.

البته در تلویزیون‌های شیائومی فاقد این پورت، پورت S/PDIF یا  کواکسیال وجود دارد که از طریق آن می‌توانید صدای تلویزیون را آن دسته از سیستم‌های صوتی که تنها دارای پورت هستند، منتقل کنید؛ البته برای انجام این کار باید از مبدل کواکسیال به اپتیکال نیز استفاده کنید.

عدم برخورداری از حالت مخصوص بازی

تلویزیون‌های شیائومی برخلاف بسیاری از تلویزیون‌های اقتصادی و میان‌رده دارای حالت مخصوص بازی نیستند. وجود حالت مخصوص بازی گیمرهای حرفه‌ای اهمیت زیادی دارد؛ زیرا در هنگام بازی باید تنظیمات مرتبط با پردازش تصویر برای بازی بهینه‌سازی شوند.

هیچ یک از تلویزیون‌های LED شیائومی از فناوری‌های  تلویزیون‌های رده‌بالا یعنی فناوری‌های دالبی ویژن، دالبی اتموس، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، ویژگی‌های مختص گیمینگ مانند پورت ۲٫۱ HDMI ، فناوری VRR یا Variable Refresh Rate (نرخ رفرش متغیر)، Free Sync و G Sync برخوردار نیستند که با توجه به رده قیمتی این تلویزیون‌ها نباید چنین انتظاری از آن‌ها داشته باشید؛ البته یکی از اولدهای این برند دارای فناوری دالبی ویژن و دالبی اتموس نیز است.

در کل تلویزیون‌های شیائومی محصولاتی مقرون‌به‌صرفه با کیفیت و امکانات قابل‌قبول و مناسب هستند؛ اما برای کاربران حرفه‌ای مناسب نیستند.

آشنایی با مدل‌های مختلف تلویزیون شیائومی

اکنون که با ویژگی‌ها، مزایا و معایب تلویزیون‌های هوشمند شیائومی آشنا شدید، اجازه دهید با مدل‌های مختلف تلویزیون‌های این برند و قیمت آن‌ها نیز آشنا شویم.

ریموت کنترل هوشمند

مدل های مختلف تلویزیون های شیائومی

  • رزولوشن: ۴K (3840×2160)
  • پنل: IPS
  • نرخ رفرش: ۶۰ هرتز
  • اندروید: ۹
  • پورت‌ها: سه پورت HDMI ( تنها یکی از پورت‌ها HDMI ARC است  و قابلیت انتقال محتوای ۴K را دارد) سه پورت USB، یک پورت لن، خروجی هدفون، پورت AV و پورت اپتیکال

مزایا:

  • پشتیبانی از فرمت صوتی DTS
  •  دو بلندگوی ۱۰ واتی واتی به همراه ۲ تیونر و ۲ ساب ووفر
  • پردازنده چهار هسته‌ای ۶۴ بیتی ARM Cortex A55 با سرعت ۱۵۰۰ مگاهرتز
  • پردازنده گرافیکی Mali 470 با سرعت ۷۵۰ مگاهرتز
  •  رم ۲ گیگابایتی
  • حافظه ۱۶ گیگابایتی
  •  بلوتوث ۵
  • امکان استفاده از تلویزیون به‌عنوان هات اسپات وای فای
  •  کروم کست داخلی

توجه: تلویزیون‌های شیائومی در دو نسخه تولید می‌شوند که شامل نسخه مخصوص هند و نسخه جهانی یا همان گلوبال تولید می‌شوند. نسخه‌های گلوبال نسبت به نسخه‌های مخصوص هند طراحی جذاب‌تری دارند.

قیمت تلویزیون شیائومی مدل Mi LED TV 4S گلوبال L65M5-5SIN سایز  ۶۵ اینچ ۱۹ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان است.

تلویزیون شیائومی مدل Mi LED TV 4S گلوبال L65M5-5ASP سایز ۶۵ اینچ

تلویزیون شیائومی مدل Mi LED TV 4S

تنها تفاوت این تلویزیون با مدل Mi LED TV 4X این است که مدل  Mi LED TV 4S به‌جای حافظه ۱۶ گیگابایتی حافظه ۸ گیگابایتی نیز دارد.

قیمت تلویزیون شیائومی مدل Mi LED TV 4X گلوبال L65M5-5ASP سایز ۶۵ اینچ  ۱۷ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان است. سایز ۵۵ اینچ  این تلویزیون ۱۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان است.

توجه: در صورت تمایل می‌توانید سایز ۶۵ اینچ این تلویزیون را همراه با ساندبار  شیائومی به قیمت ۲۳ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان و سایز ۵۵ آن را همراه با ساندبار به قیمت ۱۸ میلیون و  ۳۹۹ هزار تومان بخرید. درضمن این دو تلویزیون همراه با ساندبار بدون ساب ووفر مجزا  نیز عرضه می‌شوند. قیمت سایز ۶۵ اینچ همراه با ساندبار بدون ساب ووفر ۱۹ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان و قیمت سایز ۵۵ اینچ همراه با ساندبار بدون ساب ووفر  ۱۴ میلیون و ۳۹۹ هزار تومان است.

تلویزیون شیائومی طرح هوشمند Mi LED 4A گلوبال L32M5-5ASP سایز ۳۲ اینچ

طرح هوشمند تلویزون شیائومی

  • رزولوشن HD (768×۱۳۶۶)
  • نوع پنل: VA
  • نرخ رفرش: ۶۰ هرتز
  • اندروید: ۹
  • پورت‌ها: سه پورت HDMI ( یکی از پورت‌ها HDMI ARC است)، دو پورت USB، یک پورت لن، یک پورت AV و  یک خروجی هدفون

مزایا:

  • پشتیبانی از  فرمت صوتی DTS
  •  دو بلندگوی ۱۰ واتی به همراه ۲ تیونر و ۲ ساب ووفر
  •  پردازنده چهار هسته‌ای ۶۴ بیتی ARM Cortex A55  با سرعت ۱۵۰۰ مگاهرتز
  • پردازنده گرافیکی Mali 470  با سرعت ۷۵۰ مگاهرتز
  • رم ۱ گیگابایتی
  • حافظه ۴ گیگابایتی
  • کروم کست داخلی

قیمت تلویزیون هوشمند شیائومی مدل Xiami Mi LED گلوبال L32M5-5ASP  سایز ۳۲ اینچ ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

کلیه قیمت‌های ذکرشده در این مقاله مربوط به تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ است.

لازم به توضیح است سری جدید  تلویزیون‌های Mi LED TV 4X یعنی Mi TV 4X که به‌عنوان تلویزیون‌های ۲۰۲۰ شیائومی تولید شدند که نسبت به تلویزیون‌های Mi LED TV 4X  دارای زمان پاسخگویی کمتری هستند (۶٫۵  میلی‌ثانیه در مقابل  ۸ میلی‌ثانیه). به همین دلیل تلویزیون‌های مناسب‌تری برای گیمینگ هستند؛ البته حداکثر زمان پاسخگویی مناسب برای یک تلویزیون گیمینگ ۵ میلی‌ثانیه است.

تلویزیون شیائومی_اولد Mi TV Master

تلویزیون شیائومی_اولد Mi TV Master

شیائومی نیز مانند ال‌جی،  سونی، فیلیپس و پاناسونیک تلویزیون‌های اولد خود را در سال‌های اخیر روانه بازار کرده است. تلویزیون Mi TV Master با اندازه ۶۵ اینچ یکی از بهترین تلویزیون‌های اولد این برند است که ویژگی‌های شاخص آن به شرح زیر است:

  • وضوح ۴K
  • برخورداری از HDMI 2.1
  • فناوری دالبی ویژن و دالبی اتموس
  • نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز (برای اجزای بازی با وضوح ۴K)
  • برخورداری از فناوری VRR
  • برخورداری از فناوری ALLM
  • برخورداری از پورت eARC
  • نرخ پاسخگویی یک میلی‌ثانیه‌ای
  • پردازنده عصبی
  • حالت مخصوص بازی
  • پردازنده قدرتمند چهار هسته‌ای Cortex A73 و پردازنده گرافیکی قدرتمند Mali G52
  • رم ۳ گیگابایتی
  • حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی
  • سیستم صوتی داخلی  ۶۵ واتی  متشکل از ۹ اسپیکر  و ساب ووفر ۲۰ واتی
  • کنترل پنل با قابلیت کنترل صوتی
  • ماژول NFC جهت تسهیل ارتباط تلویزیون با سایر وسایل (چنانچه وسیله‌ای که قصد دارید آن را به تلویزیون متصل کنید، نیز دارای NFC باشد، با نزدیک کردن آن  ه تلویزیون به‌راحتی می‌توانید ارتباط بین دو وسیله را برقرار کنید).
  • نورپردازی RGB در قسمت پشت تلویزیون با نورهای قرمز، سبز و آبی جهت زیباسازی دکوراسیون قسمت اطراف و پشت تلویزیون

اولد Mi TV Master به دلیل برخورداری از فناوری دالبی ویژن  می‌تواند ۶۸ میلیارد را نمایش دهد. درضمن به دلیل این که این تلویزیون می‌تواند طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را  نمایش دهد، رنگ‌های آن کاملاً طبیعی واقعی هستند و تغییر  سایه رنگ‌ها در آن کاملاً نرم‌تر و روان‌تر از تلویزیون‌های ۱۰ بیتی انجام می‌شود.

اولد رده‌بالای شیائومی به دلیل برخورداری از فناوری دالبی اتموس  می‌تواند صدایی کاملاً سه‌بعدی و ۳۶۰ درجه ایجاد کند. درصورتی‌که محتوای در حال نمایش از صدای دالبی اتموس پشتیبانی کند، برخی از صداها مانند  صدای باران یا صدای تیرهای را در حال فرود که از سمت بالا به گوش می‌رسند،  درست مانند واقعیت از  سمت بالا می‌شنوید، که تجربه  فوق‌العاده جذابی است. دو اسپیکر از ۹ اسپیکر اولد شیائومی صدا را به سمت بالا هدایت می‌کنند تا با شنیدن انعکاس این صداها از سقف تصور کنید صدا از بالا پخش می شود.

درضمن این تلویزیون مجهز به پورت eARC است که با استفاده از آن می توانید ترک صوتی دالبی اتموس یا سایر ترک‌های صوتی دارای بیت‌ریت بالا را که انتقال آن‌ها نیازمند پهنا باند زیادی است، به راحتی به سیستم‌های صوتی دارای این پورت انتقال دهید.

درضمن این تلویزیون به دلیل ۱۲۰ هرتز بودن و  برخورداری از HDMI 2.1 برای بازی با کنسول‌های نسل نهم یعنی پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس مناسب هستند.

درضمن این تلویزیون از فناوری VRR یا Variable Refresh Rate (نرخ رفرش متغیر) نیز برخوردار هستند.  این فناوری باعث می‌شود نرخ رفرش تلویزیون (تعداد تصاویر و فریم‌های قابل‌نمایش در هر ثانیه توسط تلویزیون) با نرخ رفرش کنسول هماهنگ شود و تصاویر بازی در هر لحظه کاملا روان و نرم نمایش داده شوند. درصورتی که تلویزیون فاقد این فناوری باشد، گاهی اوقات در حین بازی با مشکل screen tear یا پارگی تصویر مواجه می شوید.

مشکل پارگی تصویر به‌زمانی اطلاق می‌شود که تصاویر بازی به دلیل هماهنگ نبودن فریم‌ ریت ریت کنسول با فریم ریت تلویزیون، چند تکه شود و تکه‌های مختلف اصلا با یکدیگر هماهنگ نباشد. نرخ‌رفرش کنسول‌ها برخلاف نرخ رفرش بسیاری از نرخ تلویزیون‌ها ثابت نیست و متانسب با تصاویر بازی افزایش یا کاهش می‌بابد.

فناوری ALLM نیز در این تلویزیون دیده می‌شود که باعث می‌شود تلویزیون به محض اینکه سیگنال بازی را دریافت کرد، حالت مخصوص بازی را به صورت خودکار فعال کند تا اینپوت لگ تلویزیون کاهش پیدا کند. اینپوت لگ به فاصله زمانی پردازش یک فریم تصویر پردازنده گرافیکی کامپیوتر یا کنسول تا نمایش آن توسط  تلویزیون گفته می‌شود و هر چقدر کمتر باشد، بهتر است.

اینپوت لگ پایین برای بازی‌هایی مثل بازی‌های تیراندازی یا سایر بازی‌هایی که واکنش فوق سریع در آن‌ها بسیار مهم است، اهمیت زیادی دارد.

اولدها به دلیل اینکه فاقد نور پس‌زمینه هستند (خود پیکسل‌های تلویزیون توانایی تولید نور را دارند و به‌اصطلاح خود نورده هستند) و هر یک از پیکسل‌ها به‌تنهایی می‌توانند خاموش یا روشن شود، می‌توانند کنتراست بی‌نهایت را ایجاد کنند و در نمایش رنگ مشکی عمیق  و مطلق هم عملکرد بسیار خوبی دارند. این تلویزیون‌ها در نمایش سایر رنگ‌ها هم عملکرد بسیار خوبی دارند؛ به همین دلیل کیفیت تصویر آن‌ها به معنای واقعی کلمه شگفت‌انگیز است.

درضمن در اولد شیائومی از هوش مصنوعی به همراه یک پردازنده قدرتمند برای ارتقای وضوخ تصاویر HD و Full HD به ۴K نیز کمک گرفته شده که باعث شده است عملکرد این تلویزیون در ارتقای وضوح تصویر (upscaling) به میزان زیادی تقویت شود.

در اولدها برخلاف تلویزیون‌های LED در هنگام نمایش تصاویر روشن با پس‌زمینه تیره (مثلا تصویر قرص ماه در آسمان کاملا سیاه شب) هیچ هاله نوری دیده نمی‌شود و نقاط روشن نصویر کاملا روشن و نقاط تیره تصویر کاملا تیره نمایش داده می‌شوند.

البته اولدها معایبی هم دارند، یکی از معایب اصلی اولدها  روشنایی کم آن‌ها به دلیل فقدان نور پس‌زمینه در این تلویزیون‌ها است و این تلویزیون ها برای استفاده در محیط‌هایی که نور کمی دارند، اصلا مناسب نیست (می‌توان گفت تنها برتری تلویزیون‌های LED نسبت به اولدها روشنایی بیشتر آن‌ها است.

احتباس تصویر یکی دیگر از مشکلات اساسی اولدها محسوب می‌شود. درصورتی‌که تصویری کاملا ثابت یا ویدیوهایی با بخش‌های ثابت (مثل کادر زیرنویس یا لوگو) به مدت زیادی روی اولدها پخش شود، جای قسمت‌های ثابت تصویر روی پنل باقی می‌ماند. گاهی اوقات این مشکل موقتی است و پس از مدتی برطرف می‌شود؛ اما گاهی اوقات این به‌جاماندگی تصویر همیشه باقی می‌ماند و چنین  مواقعی پنل تلویزیون باید تعمیر یا تعویض شود که هزینه بسیار بالایی دارد.

قیمت اولد شیائومی مدل Mi TV Master  سایز ۶۵ اینچ ۶۲ میلیون و ۹۶۰ و ۴ هزار تومان است.

برای ثبت امتیاز روی ستاره‌ها کلیک کنید

امتیاز میانگین 3 / 5. تعداد آرا: 4

امتیازی تاکنون داده نشده! اولین نفر باشید

احمدرضا فرهبد
۱۴۰۰/۰۲/۱۳
احمد رضا فرهبد هستم. از سال ۹۳ تاکنون در حوزه نویسندگی وب فعالیت می کنم و در زمینه های مختلف مقاله نوشتم. عاشق دنیای فناوری های جدید هستم؛ مخصوصا فناوری های صوتی و تصویری. در حال حاضر عضو تحریریه تصلا هستم.
نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید

لینک کپی شد!